Грінки для супу
(покроковий рецепт з фото)
Будь-який, навіть самий "нудний" і простий суп можна перетворити за допомогою хрустких і ароматних грінок. Вони підійдуть як до овочевого, так і до м'ясного або рибного супу. Просто додайте їх в тарілки.
Грінки можна подавати до супу в окремій піалках, щоб кожен міг покласти собі стільки, скільки захоче. А можна самостійно насипати грінки в кожну тарілку з супом. Тоді подавати страву слід тут же, поки грінки залишаються хрусткими. Щоб дізнатися, як приготувати грінки для супу, просто прочитайте цей рецепт.
- Скибочки білого хліба - 1-2 штук
- Вершкове масло - 10 грам
- Мелена паприка - 1 Ст. Ложка
Скибочки білого хліба наріжте на однакові за розміром кубики. Ви можете використовувати не тільки свіжий багет або батон, але і вчорашній або черствий хліб.
На плиту поставте сковороду і розігрійте її. Покладіть в посуд вершкове масло і почекайте, поки воно повністю "розпуститься" на ній.
Всипте в сковороду з розтопленим вершковим маслом мелену паприку, ретельно все перемішайте і зменшіть вогонь до мінімуму, щоб масло не підгорає.
Викладіть в сковороду шматочки білого хліба. Обсмажуйте їх, постійно помішуючи, поки хліб не зарум'яниться і не вбере в себе масло з паприкою.