Хлібні миски для супу
(покроковий рецепт з фото)
Тут ви дізнаєтеся, як приготувати хлібні миски для супу, варіант смачної подачі, в якій можна подати будь-який перша страва, а в завершенні з'їсти миску. Готувати миски з хліба легко і швидко.
Для приготування хлібних мисок для супу вам буде потрібно чотири керамічних УБМБФОЙЛБ діаметром близько 14 см, адже саме з їх допомогою необхідно буде формувати майбутні миски для супу. У такій "посуді" можна подати будь-який перша страва, не боячись, що миска раскиснет, вона буде надійно тримати форму. Обов'язково попередньо розігрійте духовку до 250 градусів, щоб миски спочатку схопилися, а вже потім пропікалися всередині при меншій температурі.
- Борошно пшеничне - 250 грам
- Дріжджі пресовані - 10 грам
- Крупа манна - 10 грам
- Оливкова олія першого віджиму - 25 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Вода тепла - 160 мілілітрів
1. Просіяне борошно змішайте з манною крупою і сіллю. Додайте пресовані дріжджі і розітріть в дрібну крихту. Додайте оливкову олію першого віджиму і теплу воду, замісіть тісто.
2. Вимішуйте протягом 5-8 хвилин (тісто має злегка прилипати до рук). Помістіть тісто в миску і накрийте її харчовою плівкою на 40 хвилин.
3.Розділити тісто 4 частини і розкачайте в коржі. Викладіть коржі на перевернуті салатники, змащені олією, і дайте постояти при кімнатній температурі протягом 20 хвилин.
4. Надішліть салатники в розігріту до 250 градусів духовку, після чого зменшіть температуру до 200 градусів і випікайте 30 хвилин до легкого золотистого кольору.
5. Остудіть миски 10 хвилин, після чого зніміть їх з салатників. Смачного!