Рецепт Хлібні палички з часником і сиром фото

Хлібні палички з часником і сиром
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто , Молочні продукти , Сир
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На святковий стіл , Фуршет
Кількість порцій: 9
Час приготування: 45 хв.

Рецепт приготування хлібних паличок з часником. Приготуйте, не пошкодуєте, порадуйте Ваших близьких! Смачного!


Опис приготування:

У великій мисці змішайте 1-1/2 склянки борошна, паростки пшениці, дріжджі і сіль. У каструлі кип'ятіть воду, 1чайну ложку оливкова олія і мед, при температурою 120-130 градусів за Фаренгейтом і додайте до сухих інгредієнтів, вимішують до отримання однорідної гомогенної маси. Поступово додайте борошно, що залишилося, вимішують ще хвилин 4-6, щоб отримати м'яке еластичне тісто. Testo майже, але краще дайте йому відпочити. Накрийте його рушником, і нехай постоїть близько 10 хвилин. Розкочуйте тісто, надаючи форму прямокутника розміром 15 × 10. Помістіть прямокутники на намасленную деко, Пресуйте, щоб тісто щільно сіл на деко, зверху намазати маслом, сипати дрібно нарізану петрушку, базилік і часник. Накрийте і залиште в теплому місці піднятися близько 30 хвилин.

Випікати при температурі 425 градусов по Фаренгейту 10 хвилин. Сипати терті сири Пармезан і Моцарелла. Назад поставити в духовку і випікати ще хвилин 3-5 або до золотистого кольору. Розрізати на 20 паличок і подавати гарячим.


  • Дріжджі - 1 штука (пачка)
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Петрушка - 2 Ст. Ложки
  • Чеснок зубчики - 2 штуки (дрібно нарізати)
У великій мисці змішайте 1-1/2 склянки борошна, паростки пшениці, дріжджі і сіль. У каструлі кип'ятіть воду, 1чайну ложку оливкова олія і мед, при температурою 120-130 градусів за Фаренгейтом і додайте до сухих інгредієнтів, вимішують до отримання однорідної гомогенної маси. Поступово додайте борошно, що залишилося, вимішують ще хвилин 4-6, щоб отримати м'яке еластичне тісто. Testo майже, але краще дайте йому відпочити. Накрийте його рушником, і нехай постоїть близько 10 хвилин. Розкочуйте тісто, надаючи форму прямокутника розміром 15 × 10. Помістіть прямокутники на намасленную деко, Пресуйте, щоб тісто щільно сіл на деко, зверху намазати маслом, сипати дрібно нарізану петрушку, базилік і часник. Накрийте і залиште в теплому місці піднятися близько 30 хвилин.

Випікати при температурі 425 градусов по Фаренгейту 10 хвилин. Сипати терті сири Пармезан і Моцарелла. Назад поставити в духовку і випікати ще хвилин 3-5 або до золотистого кольору. Розрізати на 20 паличок і подавати гарячим.

Схожі рецепти