Хлібні палички без дріжджів
(покроковий рецепт з фото)
Вашій увазі хочу представити простий, при цьому дуже класний варіант, як приготувати хлібні палички без дріжджів. Апетитні, швидкі і неймовірно смачні! Дуже раджу повторити вдома рецепт.
Тоненькі, ніжні і смачні палички ідеальні як закуска, доповнення до перших страв або навіть в якості перекусу. Перед випічкою можна присипати їх маком, спеціями, кунжутом, насінням, травами або тертим сиром. Різноманітні добавки надають особливу родзинку паличок.
- Борошно - 250 грам
- Вода - 80 мілілітрів
- Оливкова олія - 60 мілілітрів
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Яйце - 1 штука
- Кунжут - За смаком
1. У процес приготування тіста рекомендую залучити техніку, тоді все буде ще простіше. З'єднайте в глибокій мисці сіль, цукор, яйця, воду (можна молоко), борошно і оливкове масло. Збийте все і замісіть однорідне тісто.
2. Готове тісто розкачати на робочому столі, наріжте однаковими смужками і скачайте джгутиками. Вийде приблизно 10-15 штучок.
3. Присипте насінням кунжуту або іншими добавками. Розігрійте духовку до 200 градусів.
4. Викладіть палички на деко, застелене пергаментом. Надішліть в духовку при 180 градусах і випікайте хвилин 10 до румяности.