Рецепт Хлібні палички без дріжджів фото

Хлібні палички без дріжджів
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Борошно , Яйця
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , На швидку руку , На природу , На сніданок
Випічка , Хліб
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.

Вашій увазі хочу представити простий, при цьому дуже класний варіант, як приготувати хлібні палички без дріжджів. Апетитні, швидкі і неймовірно смачні! Дуже раджу повторити вдома рецепт.

Опис приготування:

Тоненькі, ніжні і смачні палички ідеальні як закуска, доповнення до перших страв або навіть в якості перекусу. Перед випічкою можна присипати їх маком, спеціями, кунжутом, насінням, травами або тертим сиром. Різноманітні добавки надають особливу родзинку паличок.

  • Борошно - 250 грам
  • Вода - 80 мілілітрів
  • Оливкова олія - 60 мілілітрів
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Яйце - 1 штука
  • Кунжут - За смаком
хлібні палички без дріжджів - фото крок 1
1. У процес приготування тіста рекомендую залучити техніку, тоді все буде ще простіше. З'єднайте в глибокій мисці сіль, цукор, яйця, воду (можна молоко), борошно і оливкове масло. Збийте все і замісіть однорідне тісто.
хлібні палички без дріжджів - фото крок 2
2. Готове тісто розкачати на робочому столі, наріжте однаковими смужками і скачайте джгутиками. Вийде приблизно 10-15 штучок.
хлібні палички без дріжджів - фото крок 3
3. Присипте насінням кунжуту або іншими добавками. Розігрійте духовку до 200 градусів.
хлібні палички без дріжджів - фото крок 4
4. Викладіть палички на деко, застелене пергаментом. Надішліть в духовку при 180 градусах і випікайте хвилин 10 до румяности.

Схожі рецепти