Рецепт Grissini (хлібні палички) фото

Grissini (хлібні палички)
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Борошно
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На полуденок, На сніданок
Випічка, Хліб

Вам обов'язково варто подивитися цей рецепт, якщо ви шукаєте оригінальну закуску, адже ви дізнаєтеся, як приготувати гриссини (хлібні палички). Я покажу два варіанти приготування цієї закуски.

Хлібні палички, приготовані за цим рецептом, можна подавати в якості закуски з соусом або як доповнення до основних страв, наприклад, до салатів. Такі палички дуже зручно брати з собою на роботу в якості швидкого перекусу. Ви можете приготувати палички будь-якої форми і прикрасити їх не тільки насінням кунжуту, але і насінням соняшнику або навіть гарбуза. Плюсом такої випічки є те, що її можна довго зберігати в хлібниці.

  • Борошно - 200 грам
  • Оливкова олія - 50 грам
  • Вода (60-70° С) - 100 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Кунжут - 1 Ст. Ложка
  • Cernuska (нигелла) - 1 Ст. Ложка
Grissini (хлібні палички) - фото крок 1
1. Просіяне борошно змішайте з сіллю, оливковою олією і водою температурою 60-70 ° С. Замісити еластичне тісто, загорніть його в харчову плівку і поставте в холодильник на 30 хвилин.
Grissini (хлібні палички) - фото крок 2
2. Готове тісто розділити на дві частини і розкачайте в прямокутники товщиною 2-3 мм. Один прямокутник розріжте на смужки товщиною 1 см, скрутіть джгутиком і викладіть на папір для випічки.
Grissini (хлібні палички) - фото крок 3
3. Змастіть смужки водою і посипте кунжутом. Надішліть в розігріту до 190 градусів духовку на 12-15 хвилин. Другий пласт тесту розріжте на смужки шириною 1 см, скрутіть і скрутіть в спіраль.
Grissini (хлібні палички) - фото крок 4
4. Викладіть спіралі на папір для випічки, змастіть водою і посипте насінням чорнушки. Випікайте в розігрітій до 190 градусів духовці 20 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти