Домашня ковбаса з курячого філе
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати домашню ковбасу з курячого філе? Рецепт дуже простого і смачного дієтичного страви. Ковбаса виходить соковитою і низькокалорійної. Так що за свою фігуру можете не хвилюватися.
Якщо набридли напівфабрикати, їх з легкістю можна замінити домашньою ковбасою з курячого філе. Рецепт її приготування простий, а інгредієнти доступні. Таке блюдо дуже корисне через високий вміст білка. Його можна подавати як дорослим, так і дітям. Пропонуємо спробувати приготувати самостійно, щоб переконатися в смакових і корисних властивостях домашньої курячої ковбаси.
- Філе - 600 грам
- Молоко - 1/2 склянки
- Буряк - 100 грам
- Крохмаль - 1/2 Ст. Ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Спеції, часник - За смаком
1. Беремо всі необхідні інгредієнти.
2. Філе очищаємо від плівок, моєму і перекручуємо в фарш, потім розминаємо виделкою або блендером (потрібна однорідна маса).
3. У молоці розводимо крохмаль, сіль і спеції. Отриману суміш вводимо в фарш, все перемішуємо.
4. На дрібній тертці натираємо буряк, додаємо до неї ложку води, перемішуємо. Віджимаємо з буряка сік, додаємо його до фаршу і ще раз перемішуємо. Розстеляємо фольгу, змащуємо її маслом, кладемо фарш, формуємо з нього ковбаску, щільно загортаємо її у фольгу, щоб не було порожнього місця, з боків скручуємо.
5. Нагріваємо духовку до 160-170 градусів і запікаємо ковбасу п'ятдесят хвилин. Після цього даємо їй охолонути, нарізаємо шматочками і подаємо до столу.