Ковбаса з курячого філе
(покроковий рецепт з фото)
Куплені м'ясні делікатеси викликають сумніви в складі і якості? Тоді дуже рекомендую вам класний і дуже простий рецепт ковбаси з курячого філе. Дійсно натурально і смачно!
Сьогодні детально розповім вам, як приготувати ковбасу з курячого філе. Такий м'ясний делікатес без будь-яких побоювань можна запропонувати навіть діткам, адже ви напевно будете знати склад продукту, а також зможете підібрати відповідні, на ваш погляд, інгредієнти.
- Куряче філе - 500 грам
- Часник - 2-4 зубчиків
- Вершки - 1 Склянка
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Желатин - 1 Ст. Ложка
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець - 1 Чайна ложка
1
Куряче філе вимийте, обсушити трохи і наріжте середніми кубиками.
2
Викладіть в глибоку миску або відразу в чашу блендера.
3
Залийте вершками і відправте в холодильник на годинку.
4
Після подрібніть філе в однорідну масу.
5
Часник пропустіть через прес, додайте сіль, перець, паприка.
6
Щоб ковбаса з курячого філе в домашніх умовах була з шматочками, додайте або трохи сала або подрібніть кубиками курячу ніжку або стегно, наприклад.
7
Порошковий желатин можна відразу додати в фарш, листової попередньо замочіть (згідно з інструкцією).
8
Додайте крохмаль і все як слід перемішайте.
9
Далі підготуйте плівку, яка призначена для термообробки.
10
Викладіть фарш, акуратно згорніть і зав'яжіть щільною ниткою. Надішліть в холодильник на 1-2 годину.
11
Підготуйте відповідного розміру каструлю. Викладіть кобласку, залийте водою і відправте на вогонь.
12
Після закипання варіть на середньому вогні близько 25-35 хвилин, в залежності від товщини вашого рулету.
13
Акуратно дістаньте з води, остудіть трохи, а після відправте в холодильник на пару годин.