Домашня локшина на яйцях
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами рецепт приготування домашньої локшини на яйцях, і я з радістю розповім, як це робиться. Це дуже просто! здивована, як це я раніше не пробувала - тут все гранично ясно і легко. Раджу!
Цей простий рецепт домашньої локшини на яйцях - для вас! Смачна і ситна вийде локшина, а як її приготувати, я вам зараз з радістю розповім. Вона нітрохи не гірше магазинної, а навіть краще, тому що не розварюється і не липне, і виготовлена тільки з натуральних компонентів на ваших очах. Одне пораджу - роблячи локшину або макарони, не економте на борошні, тут від її якості все залежить!
- Борошно - 400 грам
- Молоко - 6 Ст. Ложок
- Яйця - 2 штуки
- Сіль - 2 щіпки
1. За допомогою блендера, міксера або активних помішуванні зробимо із зазначених інгредієнтів тісто.
2. Розтягуємо і розгортає тісто в пласт, через спеціальну машинку-прес для макаронів це найлегше зробити.
3. Плоска рівна смуга тесту розрізається тепер на невеликі смужки. І вони, в свою чергу, ще навпіл, і так до тих пір. Поки не отримаєте локшину підходящої вам довжини.
4. У мене вийшли ось такі макаронінкі. Варити таку локшину треба, як і інші види - недовго, не більше 10 хвилин в окропі. Бажаю удачі!