Локшина з креветками по-тайськи
(покроковий рецепт з фото)
Локшина з креветками по-тайськи - це дивовижно смачна страва, яке сподобається багатьом, вишукано і з родзинкою.
За основу рецепта використовуємо фунчозу. Соус у нас буде досить оригінальний - чилі, рибний соус, часник, різна зелень, яйця; суміш смаків і ароматів просто шикарна. Подавати до столу готову страву можна на обід або вечерю, за бажанням додати можна свіжі овочі та зелень.
- Креветки - 300 грам
- Funčoza - 30 грам
- Зелена цибуля, Braai - 20 грам
- Чилі - 5 грам
- Часник - 20 грам
- Яйця курячі - 2 штуки
- Соус рибний - 50 мілілітрів
- Сіль, перець - За смаком
- Масло рослинне - 30 мілілітрів
Підготуйте продукти.
Креветки поставте варити на 2 хвилини, фунчозу запарьте в окропі на 5 хвилин. Сковороду прогрійте з маслом, наріжте зелену цибулю, киньте в сковороду, туди ж додайте часник нарізаний і часник. Смажте пару хвилин всі компоненти.
Далі вбийте в сковороду курячі яйця, по одному. Перемішуйте все.
Додайте рибний соус в сковороду.
Креветки очистіть і додайте в сковороду. Гасіть соус пару хвилин.
Перекладіть в сковороду запарену фунчозу і додайте нарізану кінзу, сіль і перець за смаком.
Перемішайте все і подавайте до столу.
Смачного!