Рецепт Локшина з креветками по-тайськи фото

Локшина з креветками по-тайськи
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Риба та морепродукти , Креветки , Морепродукти , Локшина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.

Локшина з креветками по-тайськи - це дивовижно смачна страва, яке сподобається багатьом, вишукано і з родзинкою.

Опис приготування:

За основу рецепта використовуємо фунчозу. Соус у нас буде досить оригінальний - чилі, рибний соус, часник, різна зелень, яйця; суміш смаків і ароматів просто шикарна. Подавати до столу готову страву можна на обід або вечерю, за бажанням додати можна свіжі овочі та зелень.

  • Креветки - 300 грам
  • Funčoza - 30 грам
  • Зелена цибуля, Braai - 20 грам
  • Чилі - 5 грам
  • Часник - 20 грам
  • Яйця курячі - 2 штуки
  • Соус рибний - 50 мілілітрів
  • Сіль, перець - За смаком
  • Масло рослинне - 30 мілілітрів
локшина з креветками по-тайськи - фото крок 1
Підготуйте продукти.
локшина з креветками по-тайськи - фото крок 2
Креветки поставте варити на 2 хвилини, фунчозу запарьте в окропі на 5 хвилин. Сковороду прогрійте з маслом, наріжте зелену цибулю, киньте в сковороду, туди ж додайте часник нарізаний і часник. Смажте пару хвилин всі компоненти.
локшина з креветками по-тайськи - фото крок 3
Далі вбийте в сковороду курячі яйця, по одному. Перемішуйте все.
локшина з креветками по-тайськи - фото крок 4
Додайте рибний соус в сковороду.
локшина з креветками по-тайськи - фото крок 5
Креветки очистіть і додайте в сковороду. Гасіть соус пару хвилин.
локшина з креветками по-тайськи - фото крок 6
Перекладіть в сковороду запарену фунчозу і додайте нарізану кінзу, сіль і перець за смаком.
локшина з креветками по-тайськи - фото крок 7
Перемішайте все і подавайте до столу.
локшина з креветками по-тайськи - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти