Рецепт Гречана локшина з креветками і кальмарами фото

Гречана локшина з креветками і кальмарами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Креветки, Морепродукти, Локшина, Кальмари
Вегетаріанське харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Якщо якраз хочеться урізноманітнити вже злегка банальні речі щоденне меню, тоді вирушайте на кухню, а я розповім, як приготувати гречану локшину з креветками і кальмарами всього за 20 хвилин.

Перед подачею гречана локшина з креветками і кальмарами в домашніх умовах може бути доповнена оливками (maslinami) і жменею тертого сиру, наприклад.

Смачного!

  • Гречана локшина - 450 грам
  • Рослинна олія - 2 чайних ложки
  • Часник - 4-5 зубчиків
  • Креветки - 450 грам
  • Кальмари - 450 грам
  • Маслини або оливки - 4-6 штук (по бажанню)
  • Сіль, перець, рукола - За смаком
1
Кальмари вимийте, очистіть, наріжте кільцями. Ошпарьтеокропом креветки і очистіть.
2
Доведіть до кипіння воду, підсолити і Відведіть туди локшину. Варіть близько 4-5 хвилин на середньому вогні до готовності.
3
Після відкиньте локшину на друшляк і промийте під проточною водою.
4
На сковороді розігрійте трохи рослинного масла і обсмажте подрібнений часник.
5
Викладіть морепродукти і трохи руколи. Zharyte моменти 4, помішуючи, до готовності. Підсолити і поперчіть за смаком.
6
Додайте на сковороду локшину і прогрійте пару хвилин. Усе, блюдо готово!

Схожі рецепти