Гречана локшина з креветками і кальмарами
(покроковий рецепт з фото)
Якщо якраз хочеться урізноманітнити вже злегка банальні речі щоденне меню, тоді вирушайте на кухню, а я розповім, як приготувати гречану локшину з креветками і кальмарами всього за 20 хвилин.
Перед подачею гречана локшина з креветками і кальмарами в домашніх умовах може бути доповнена оливками (maslinami) і жменею тертого сиру, наприклад.
Смачного!
- Гречана локшина - 450 грам
- Рослинна олія - 2 чайних ложки
- Часник - 4-5 зубчиків
- Креветки - 450 грам
- Кальмари - 450 грам
- Маслини або оливки - 4-6 штук (по бажанню)
- Сіль, перець, рукола - За смаком
1
Кальмари вимийте, очистіть, наріжте кільцями. Ошпарьтеокропом креветки і очистіть.
2
Доведіть до кипіння воду, підсолити і Відведіть туди локшину. Варіть близько 4-5 хвилин на середньому вогні до готовності.
3
Після відкиньте локшину на друшляк і промийте під проточною водою.
4
На сковороді розігрійте трохи рослинного масла і обсмажте подрібнений часник.
5
Викладіть морепродукти і трохи руколи. Zharyte моменти 4, помішуючи, до готовності. Підсолити і поперчіть за смаком.
6
Додайте на сковороду локшину і прогрійте пару хвилин. Усе, блюдо готово!