Гречана локшина з куркою терияки
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви шукаєте щось новеньке, закликаю звернути увагу на даний рецепт. Курка в пікантному соусі теріякі з гречаною локшиною - ідеальне блюдо для особливого вечері або обіду.
Приготуємо гречану локшину з куркою терияки в домашніх умовах. Всі інгредієнти для цієї страви готуються окремо, а потім збираються воєдино. Куряче філе виходить дуже ніжним і пікантним за рахунок чудового соусу теріякі. Вдалого приготування!
- Куряче філе - 3 штуки
- Локшина гречана - 150 грам
- Соус теріякі - 2 Ст. Ложки
- Соус соєвий - 1 Ст. Ложка
- Мед - 2 чайних ложки
- Крохмаль - 4 Ст. Ложки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Печериці - 6 штук
- Перець болгарський - 2 штуки
- Сіль і перець - 2 штуки
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 30 грам

Куряче філее промиваємо, обсушуємо і нарізаємо тонкими смужками. Перекладаємо філе в глибоку ємність, заливаємо соусом теріякі, соєвим соусом, додаємо мед, приправи і сіль з перцем. Перемішуємо і маринуємо 20 хвилин.

Печериці промиваємо та нарізаємо пластинками.

Болгарський перець ріжемо смужками.

Обваляйте філе в крохмалі.

Тепер обсмажте філе на рослинній олії до золотистої скоринки.

На іншій сковороді обсмажуємо порізану цибулю з печерицями.

Окремо обсмажуємо болгарський перець 1 хвилину.

Гречану локшину відварюємо в киплячій підсоленій воді 10 хвилин.

Відкидаємо локшину на друшляк. Потім розкладаємо по тарілках додавши зверху гриби, перець і курку з теріякі. Смачного!