Гречана локшина з куркою терияки
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви шукаєте щось новеньке, закликаю звернути увагу на даний рецепт. Курка в пікантному соусі теріякі з гречаною локшиною - ідеальне блюдо для особливого вечері або обіду.
Приготуємо гречану локшину з куркою терияки в домашніх умовах. Всі інгредієнти для цієї страви готуються окремо, а потім збираються воєдино. Куряче філе виходить дуже ніжним і пікантним за рахунок чудового соусу теріякі. Вдалого приготування!
- Куряче філе - 3 штуки
- Локшина гречана - 150 грам
- Соус теріякі - 2 Ст. Ложки
- Соус соєвий - 1 Ст. Ложка
- Мед - 2 чайних ложки
- Крохмаль - 4 Ст. Ложки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Печериці - 6 штук
- Перець болгарський - 2 штуки
- Сіль і перець - 2 штуки
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 30 грам
Куряче філее промиваємо, обсушуємо і нарізаємо тонкими смужками. Перекладаємо філе в глибоку ємність, заливаємо соусом теріякі, соєвим соусом, додаємо мед, приправи і сіль з перцем. Перемішуємо і маринуємо 20 хвилин.
Печериці промиваємо та нарізаємо пластинками.
Болгарський перець ріжемо смужками.
Обваляйте філе в крохмалі.
Тепер обсмажте філе на рослинній олії до золотистої скоринки.
На іншій сковороді обсмажуємо порізану цибулю з печерицями.
Окремо обсмажуємо болгарський перець 1 хвилину.
Гречану локшину відварюємо в киплячій підсоленій воді 10 хвилин.
Відкидаємо локшину на друшляк. Потім розкладаємо по тарілках додавши зверху гриби, перець і курку з теріякі. Смачного!