Гречана локшина з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Азіатська кухня вже багатьом полюбилася і міцно влаштувалася в нашому меню. Пропоную вам спробувати самостійно приготувати гречану локшину з куркою: в цьому немає нічого складного. Дивимося рецепт!
Локшину можна готувати з чим вашій душі завгодно. Курка - один з найбільш популярних варіантів. При приготуванні гречаної локшини з куркою я додаю ще якісь овочі для яскравості: морква і болгарський перець особливо добре поєднуються, а цукіні можете замінити кабачком. До готової локшини я додаю або соєвий соус, або соус "теріякі" .
- Гречана локшина - 200 грам
- Куряче філе - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Баклажан - 1 штука
- Cukini - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Соус - За смаком
- Кунжут - За смаком
Спочатку відваріть до готовності локшину. Поки локшина вариться, помийте і поріжте інші інгредієнти: курку - невеликими шматочками, перець болгарський і морквину - соломкою, а баклажан і цукіні - четвертинками.
Обсмажте на сковороді з невеликою кількістю масла курку (хвилини 2-4).
Потім додайте до неї овочі. Обсмажуйте хвилин 5 (до м'якості цукіні).
Коли всі овочі будуть готові, вимкніть вогонь, викладіть готову локшину на сковороду і перемішайте з куркою і овочами. Накрийте кришкою і дайте постояти, поки ви будете накривати на стіл.
Перед подачею готову гречану локшину з куркою полийте соусом і посипте кунжутом.
Смачного!