Гречана локшина з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Захотілося урізноманітнити свою вечерю або обід? Тоді пропоную дізнатися, як приготувати гречану локшину з яловичиною. Виходить смачне і соковите блюдо з нотками азіатської кухні. Рекомендую!
Особисто я не дуже люблю занадто пряні і солоні страви, тому і тут, - в гречану локшину з яловичиною в домашніх умовах я не додаю ні сіль, ні перець. Адже морквина і без того гостра, а соєвий соус - солоний. Так що і блюдо виходить з досить збалансованим смаком. Хоча звичайно ж, залежить лише від вас, - ніхто вам не заважає урізноманітнити цей рецепт приготування гречаної локшини з яловичиною всілякими спеціями!
- Яловичина - 500 грам
- Локшина гречана - 200 грам
- Соєвий соус - 80 мілілітрів (половина - в маринад, половина - в блюдо)
- Морква по-корейськи - 1 За смаком
- Перець болгарський - 0.5 штуки
- Brokolli - 1 штука
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Спеції - За смаком
1. Для початку м'ясо ріжемо невеликими шматочками і маринуємо в соєвому соусі і спеціях за смаком.
2. Поки м'ясо маринується, всі овочі миємо й нарізаємо, як вам подобається. Греєм рослинне масло, і обсмажити болгарський перець з брокколі.
3. Відварюємо локшину, як зазначено на упаковці, відкинемо на друшляк, а потім кидаємо на сковороду з рослинним маслом. Відразу ж додамо м'ясо із залишками маринаду, і морквину.
4. І ось, коли м'ясо вже підрум'яниться, додамо залишився соєвий соус, томатну пасту, овочі зі сковороди, і на маленькому вогні тушкуємо блюдо до готовності.
5. І ось блюдо можна подавати! Смачного!