Рецепт Гречана локшина з яловичиною фото

Гречана локшина з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина , Локшина
Вегетаріанське харчування , Рецепти для схуднення
На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 40 хв.

Захотілося урізноманітнити свою вечерю або обід? Тоді пропоную дізнатися, як приготувати гречану локшину з яловичиною. Виходить смачне і соковите блюдо з нотками азіатської кухні. Рекомендую!

Опис приготування:

Особисто я не дуже люблю занадто пряні і солоні страви, тому і тут, - в гречану локшину з яловичиною в домашніх умовах я не додаю ні сіль, ні перець. Адже морквина і без того гостра, а соєвий соус - солоний. Так що і блюдо виходить з досить збалансованим смаком. Хоча звичайно ж, залежить лише від вас, - ніхто вам не заважає урізноманітнити цей рецепт приготування гречаної локшини з яловичиною всілякими спеціями!

  • Яловичина - 500 грам
  • Локшина гречана - 200 грам
  • Соєвий соус - 80 мілілітрів (половина - в маринад, половина - в блюдо)
  • Морква по-корейськи - 1 За смаком
  • Перець болгарський - 0.5 штуки
  • Brokolli - 1 штука
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Спеції - За смаком
гречана локшина з яловичиною - фото крок 1
1. Для початку м'ясо ріжемо невеликими шматочками і маринуємо в соєвому соусі і спеціях за смаком.
гречана локшина з яловичиною - фото крок 2
2. Поки м'ясо маринується, всі овочі миємо й нарізаємо, як вам подобається. Греєм рослинне масло, і обсмажити болгарський перець з брокколі.
гречана локшина з яловичиною - фото крок 3
3. Відварюємо локшину, як зазначено на упаковці, відкинемо на друшляк, а потім кидаємо на сковороду з рослинним маслом. Відразу ж додамо м'ясо із залишками маринаду, і морквину.
гречана локшина з яловичиною - фото крок 4
4. І ось, коли м'ясо вже підрум'яниться, додамо залишився соєвий соус, томатну пасту, овочі зі сковороди, і на маленькому вогні тушкуємо блюдо до готовності.
гречана локшина з яловичиною - фото крок 5
5. І ось блюдо можна подавати! Смачного!

Схожі рецепти