Гречана локшина з куркою і овочами
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти, як приготувати гречану локшину з куркою і овочами. Вам обов'язково припаде до душі цей оригінальний обід або вечерю. Що вже говорити про ваших гостях і домашніх! Смачно і оригінально!
Рецепт приготування гречаної локшини з куркою і овочами вам обов'язково сподобається. Цей незвичайний варіант такого звичного, здавалося б, блюда, як макарони з куркою, багатьох дійсно дуже дивує. Адже з простих інгредієнтів ми отримуємо блюдо ресторанного типу! Спробуйте!
- Локшина гречана - 300 грам
- Перець жовтий - 1 штука
- Перець червоний - 1 штука
- Норі сушені - За смаком (якщо знайдете, але можна і без них)
- Курка - 200 грам
- Часник - 3 зубчики
- Соєвий соус - За смаком
- Спеції - За смаком
- Цибуля зелена - За смаком
- Кунжутну олію - 1 Ст. Ложка
- Кунжут - 1 Ст. Ложка
1. Локшину відварити, як зазначено на упаковці. У воду замість солі я додаю соєвий соус "для колориту" . Коли локшина буде готова, відкидаємо її на друшляк, щоб вся вода стекла.
2. Перці нарізаємо тонкими смужками, норі обливає окропом, щоб вони трохи розкрилися.
3. Потім обсмажити курку на кунжутному маслі зі спеціями, соєвим соусом, часником, цибулею і овочами. Я спочатку обсмажую курку до рум'яної скоринки, а вже потім додаю перець.
4. Змішаємо все разом, додамо за смаком ще трохи соусу і кунжутного масла. Посипаємо кунжутом - і подаємо!