Рецепт Гречана локшина зі свининою і овочами фото

Гречана локшина зі свининою і овочами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня , Азіатська кухня
М'ясо, Свинина, Локшина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Адаптована під японську кухню гречана локшина зі свининою і овочами, незважаючи на трохи екзотичний характер, готується дуже швидко, має пікантний смак і незвичайний красивий вид.

Гречана локшина зі свининою і овочами може бути приготовленої для святкової вечері. Блюдо готується дуже швидко, нагадує по виду даний ресторанне екзотичну страву японської кухні. Може бути використано для щоденного приготування або урочистої зустрічі гостей. Хороший варіант здивувати друзів своїми кулінарними здібностями. Рекомендую!

  • Свинина - 400 грам
  • Корінь селери - 100 грам
  • Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
  • Лук червоний - 1 штука
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
  • Локшина соба - 150 грам
  • Лук-пориста - 1 штука
  • Кунжут - 1 Ст. Ложка
гречана локшина зі свининою і овочами - фото крок 1
1. Перед тим як приготувати гречану локшину з свининою та овочами, підготуйте всі інгредієнти. Наріжте червону цибулю півкільцями, а цибуля-порей у вигляді кілець. Корінь селери і болгарський перець наріжте соломкою.
гречана локшина зі свининою і овочами - фото крок 2
2. Налийте в каструльку необхідну кількість води, приправити сіллю, покладіть локшину. Проваріть її протягом 8 хвилин.
гречана локшина зі свининою і овочами - фото крок 3
3. Свинину порізати в формі соломки.
гречана локшина зі свининою і овочами - фото крок 4
4. Поставте сковороду на сильний вогонь. Додайте рослинне масло. Обсмажте селера. Покладіть до селері цибулю, перець, помішуючи, смажте до отримання золотистого кольору цибулі. Додайте в сковороду м'ясо, продовжуйте смажити хвилин 5 до готовності свинини, постійно помішуючи. Посипте перцем.
гречана локшина зі свининою і овочами - фото крок 5
5. Додайте в блюдо необхідну кількість соєвого соусу. Зменшіть вогонь. У сковороду додайте гречану локшину. Перешкодьте, готуйте ще кілька хвилин. Подавайте блюдо посипати кунжутом і кільцями цибулі-порею. Ось і всі секрети.

Схожі рецепти