Гречана локшина зі свининою в соусі
(покроковий рецепт з фото)
Для нашої країни гречана локшина - це щось незвичайне і незвичне, а ось в східних країнах її готують повсякденно. Спробуйте рецепт, як приготувати гречану локшину з свининою в соусі.
Для того щоб пізнати різні смаки, обов'язково потрібно пробувати все нове і раніше невідоме. Навряд чи багато хто пробував гречану локшину. І дарма, вона дуже смачна і корисна, а головне - в ній міститься набагато менше калорій, ніж у звичній нам. Поєднання гречаної локшини зі свининою і пікантним соусом залишить приємні враження.
- Свинина - 450 грам
- Гречана локшина - 400 грам
- Морква - 1 штука
- Горошок - 100 грам
- Імбир - 1 штука
- Соєвий соус - За смаком
- Червоний перець - За смаком
- Часник - 1 зубчик
- Koriandr - За смаком
- Арахіс - 50 грам
- Петрушка - 0, 25 пучка
- Сіль - За смаком
- Rafinirovannoe масло - За смаком
1. Спершу відварюємо гречану локшину. Для цього в каструлю наливаємо воду, солимо і доводимо до кипіння. Варимо локшину 6 хвилин, після чого зливаємо воду і відставляємо локшину в сторону.
2. Свинину миємо й нарізаємо невеликими шматочками, морква очищаємо і нарізаємо тонкими півколами, очищаємо імбир і нарізаємо його дуже дрібно або натираємо на крупній тертці, теж саме робимо і з часником.
3. На сковороду наливаємо рафінована олія, ставимо її на вогонь і відправляємо на неї морква, через кілька хвилин кидаємо м'ясо і обсмажуємо його ще 2-3 хвилини.
4. Після чого кидаємо горошок, імбир і часник, смажений арахіс і доводимо до смаку спеціями. Смажимо все на сильному вогні.
5. У сковороду відправляємо заздалегідь зварену локшину, наливаємо соєвий соус і додаємо рубану зелень. Накриваємо кришкою і обсмажуємо ще 2-3 хвилини. Смачного!