Гречана локшина з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Гречана локшина з овочами - просте вегетаріанське блюдо, яке можна приготувати на вечерю чи обід всього за півгодини. Воно виходить яскравим, красивим і смачним!
Докладніше, як приготувати гречану локшину з овочами, я розповім нижче. З овочів можна ще використовувати кольорову капусту, брокколі, стручкову спаржу і свіжий зелений горошок. Гречана локшина має власний характерний смак і чудово поєднується з овочами. Обов'язково пробуйте цей рецепт!
- Гречана локшина - 100 грам
- Часник - 1-2 зубчиків
- Морква - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Шпинат - 50-80 грам
- Брюссельська капуста - 70-80 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Кунжут - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
У киплячу підсолену воду опустіть гречану локшину. Варіть 3 хвилини, потім влийте трохи холодної води для еластичності і варіть ще 3 хвилин. Відкиньте лапшу на друшляк.
Розігрійте сковороду на середньому вогні. Додайте подрібнений часник і морква натерту на тертці для корейської моркви. Смажте пару хвилин до золотистого кольору.
Перець наріжте соломкою, брюссельську капусту розрізати навпіл. Додайте овочі в сковороду, обсмажуйте 3-4 хвилини. Приправити сіллю і poperčite.
Додайте в сковороду гречану локшину і шпинат, порваний на дрібні шматочки. Накрийте кришкою і потім хвилину, поки шпинат не стане м'яким.
Готову локшину прикрасьте обсмаженою кунжутом. Смачного!