Рецепт Локшина по-тайськи фото

Локшина по-тайськи
(покроковий рецепт з фото)

Птах , Курка , Локшина , Куряча грудка
Рецепти без шкоди
На обід , На вечерю , Обід на швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.

Давайте додамо трохи сходу! Локшина по-тайськи - чудове блюдо, приготування якого займає всього близько 15 хвилин. Готувати локшину будемо з куркою і овочами на сильному вогні.

Опис приготування:

Локшина по-тайськи готується легко і просто! Щоб блюдо виглядало привабливо, потрібно красиво нарізати овочі. Чим тонше соломка, тим апетитний і"по-ресторанному" виглядає блюдо.

Ніяких приправ я звичайно не додаю, однак якщо ви захоплюєтеся східною кухнею, то у вас має бути велика кількість різних приправ і паст. Вони ніколи не завадять і не будуть зайвими. Східна кухня - кухня прянощів. В цьому плані є де поекспериментувати.

Хай щастить! сподіваюся, рецепт локшини по-тайськи вам сподобається

  • Китайська локшина - 250 грам
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Куряче філе - 250 грам
  • Заморожені овочі - 150 грам (на ваш смак)
  • Консервовані боби - 100 грам
  • Соєвий соус - 3-4 Ст. Ложок
локшина по-тайськи - фото крок 1
Тонкою соломкою нарізаємо курку.
локшина по-тайськи - фото крок 2
Такий же соломкою нарізаємо моркву.
локшина по-тайськи - фото крок 3
Далі нарізаємо також перець.
локшина по-тайськи - фото крок 4
І размораживаем обрані нами овочі.
локшина по-тайськи - фото крок 5
Потім в сковорідку наливаємо оливкової олії і ставимо її на самий сильний вогонь. Спочатку обсмажуємо курку разом з дрібно посічений часником.
локшина по-тайськи - фото крок 6
Постійно перемішуємо курку, обсмажуючи її кілька хвилин. Потім додаємо всі інші овочі і продовжуємо обсмажувати на самому сильному вогні протягом декількох хвилин. Весь час перемішуємо! !
локшина по-тайськи - фото крок 7
Китайська локшина готується дуже просто. Зазвичай заливається окропом і через 5 хвилин готова до вживання. Тому не прогавте момент, коли потрібно залити локшину. А робити це треба під час смаження овочів Потім локшину додаємо на сковорідку, заливаємо все соєвим соусом. Обсмажуємо буквально хвилину і знімаємо з вогню.
локшина по-тайськи - фото крок 8
Локшина по-тайськи готова до вживання. Смачного!

Схожі рецепти