Локшина по-тайськи
(покроковий рецепт з фото)
Давайте додамо трохи сходу! Локшина по-тайськи - чудове блюдо, приготування якого займає всього близько 15 хвилин. Готувати локшину будемо з куркою і овочами на сильному вогні.
Локшина по-тайськи готується легко і просто! Щоб блюдо виглядало привабливо, потрібно красиво нарізати овочі. Чим тонше соломка, тим апетитний і "по-ресторанному" виглядає блюдо.
Ніяких приправ я звичайно не додаю, однак якщо ви захоплюєтеся східною кухнею, то у вас має бути велика кількість різних приправ і паст. Вони ніколи не завадять і не будуть зайвими. Східна кухня - кухня прянощів. В цьому плані є де поекспериментувати.
Хай щастить! сподіваюся, рецепт локшини по-тайськи вам сподобається
- Китайська локшина - 250 грам
- Морква - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Болгарський перець - 1 штука
- Куряче філе - 250 грам
- Заморожені овочі - 150 грам (на ваш смак)
- Консервовані боби - 100 грам
- Соєвий соус - 3-4 Ст. Ложок
Тонкою соломкою нарізаємо курку.
Такий же соломкою нарізаємо моркву.
Далі нарізаємо також перець.
І размораживаем обрані нами овочі.
Потім в сковорідку наливаємо оливкової олії і ставимо її на самий сильний вогонь. Спочатку обсмажуємо курку разом з дрібно посічений часником.
Постійно перемішуємо курку, обсмажуючи її кілька хвилин. Потім додаємо всі інші овочі і продовжуємо обсмажувати на самому сильному вогні протягом декількох хвилин. Весь час перемішуємо! !
Китайська локшина готується дуже просто. Зазвичай заливається окропом і через 5 хвилин готова до вживання. Тому не прогавте момент, коли потрібно залити локшину. А робити це треба під час смаження овочів Потім локшину додаємо на сковорідку, заливаємо все соєвим соусом. Обсмажуємо буквально хвилину і знімаємо з вогню.
Локшина по-тайськи готова до вживання. Смачного!