Плов з гарбузом і родзинками
(покроковий рецепт з фото)
Плов з гарбузом і родзинками можна назвати десертною стравою. Адже він виходить солодким і ароматним. Такий плов найчастіше їдять на сніданок або на полуденок, його просто обожнюють маленькі діти.
Більшість з нас звикли, що плов - це м'ясна страва з великою кількістю спецій. І вже явно воно не асоціюється з десертом. Однак, якщо його приготувати з фруктами, то можна насолодитися смачним і корисним солодким блюдом. Як приготувати плов з гарбузом і родзинками, ви дізнаєтеся з цього рецепта.
- Мал - 400 грам
- Гарбуз - 350 грам
- Ізюм - 50 грам
- Яблуко - 2 штуки
- Вершкове масло - 40 грам
- Вода - 150 мілілітрів
- Цукор - 5 чайних ложок