Рецепт Плов з гарбузом і родзинками фото

Плов з гарбузом і родзинками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи, Мал
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Солодке, Гарячі страви, Плов

Плов з гарбузом і родзинками можна назвати десертною стравою. Адже він виходить солодким і ароматним. Такий плов найчастіше їдять на сніданок або на полуденок, його просто обожнюють маленькі діти.

Більшість з нас звикли, що плов - це м'ясна страва з великою кількістю спецій. І вже явно воно не асоціюється з десертом. Однак, якщо його приготувати з фруктами, то можна насолодитися смачним і корисним солодким блюдом. Як приготувати плов з гарбузом і родзинками, ви дізнаєтеся з цього рецепта.

  • Мал - 400 грам
  • Гарбуз - 350 грам
  • Ізюм - 50 грам
  • Яблуко - 2 штуки
  • Вершкове масло - 40 грам
  • Вода - 150 мілілітрів
  • Цукор - 5 чайних ложок

Схожі рецепти