Рисова каша з гарбузом і родзинками
(покроковий рецепт з фото)
Солодка каша на сніданок - класика жанру. Ділюся рецептом, як приготувати рисову кашу з гарбузом і родзинками. Виходить ситний і смачний сніданок, який порадує вас вранці.
Для цього рецепта краще всього підійде круглозерний сорт рису. За бажанням в кашу можна додати яблуко і трохи кориці для аромату.
- Мал - 1/2 склянки
- Гарбуз заморожена - 250 грам
- Вода - 1 Склянка
- Вівсяне молоко - 1 Склянка
- Ізюм - За смаком
- Цукор - 1-3 Ст. Ложок
Підготуйте всі інгредієнти. Гарбуз необхідно розморозити, якщо необхідно, наріжте на кубики середнього розміру.
Ізюм замочіть в теплій воді на 10 хвилин.
Рис промийте до прозорості, залийте водою і поставте на великий вогонь. Доведіть до кипіння, знизьте температуру до середньої і варіть рис 10 хвилин.
Додайте в каструлю вівсяне молоко, цукор, родзинки і гарбуз. Добре перемішайте. Продовжуйте варити кашу 30 хвилин на середньо-низькій температурі, поки гарбуз не стане м'якою.
Рисова каша з гарбузом і родзинками готова, смачного!