Рисова каша з родзинками
(покроковий рецепт з фото)
Малову кашу з родзинками готують все у кого є діти. Вона повинна вийти не гірше будь-якого десерту! Для рисової каші з родзинками краще брати круглий рис. Каша вариться в'язкою і солодкою! відмінний сніданок.
Щоб приготувати смачну рисову кашу з родзинками потрібно постаратися. Варка каші вимагає постійної уваги і частого помішування, щоб рисова каша з родзинками не пригоріла і не втекла! рідина - воду і молоко додавайте на свій розсуд. Каша повинна бути в'язкою і не сухий, але і не рідкою. Цю кашу відмінно їдять діти. Для них я додаю трохи ваніліну. Перед ароматної кашею ніхто не в силах встояти! Успіхів і приємного апетиту!
- Вода - 3 склянки
- Молока - 2-3 склянок
- Ізюм - 34 склянок
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Мал - 1, 5 склянки
Підготувати продукти.
У каструлю покласти рис і воду, варити на повільному вогні помішуючи, поки вода не вбереться рисом.
Постійно помішуючи додати склянку молока.
Додати цукор і сіль.
Додати родзинки.
Долити молоко і варити поки рис і родзинки не стануть м'якими.
Каша повинна вийти в'язкою. Додайте масла і добре розмішайте.
Смачного!