Рисова запіканка з родзинками
(покроковий рецепт з фото)
Ніжна і ситна запіканка, припаде до смаку і дітям і дорослим. Відмінний сніданок або полуденок вам забезпечений!
Щоб приготування запіканки не забрало у вас багато часу - заздалегідь відваріть рис. Це набагато полегшить завдання. Запіканку можна подавати з різними варенням, з цукровою пудрою або згущеним молоком. Нижче представлений покроковий рецепт приготування рисової запіканки з родзинками.
- Ізюм - 60 грам
- Мал - 180 грам
- Цукор - 5 Ст. Ложок
- Крем - 5 Ст. Ложок
- Сир - 500 грам
- Яйця - 2 штуки
Відваріть в підсоленій воді рис до готовності. Воду злийте, рис промийте в теплій воді.
Залийте окропом ізюм і залиште настоятися.
Збийте в блендері сир зі сметаною, збивати до однорідної маси.
В окремій ємності з'єднайте яйце і цукор, збийте вінчиком.
У яєчно-цукрову суміш додайте сирну масу, перемішайте все до однорідного стану.
Злийте воду з родзинок і перекладіть його до сирної маси.
Додайте відварений рис.
Форму для запікання змастіть маслом. На дно посипте манну крупу, потім влийте в форму для запікання отриману рідину. Запікати 50 хвилин, температура 180 градусів.
Готово!