Рецепт Рисова запіканка з родзинками фото

Рисова запіканка з родзинками
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей
Випічка
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ніжна і ситна запіканка, припаде до смаку і дітям і дорослим. Відмінний сніданок або полуденок вам забезпечений!

Опис приготування:

Щоб приготування запіканки не забрало у вас багато часу - заздалегідь відваріть рис. Це набагато полегшить завдання. Запіканку можна подавати з різними варенням, з цукровою пудрою або згущеним молоком. Нижче представлений покроковий рецепт приготування рисової запіканки з родзинками.

  • Ізюм - 60 грам
  • Мал - 180 грам
  • Цукор - 5 Ст. Ложок
  • Крем - 5 Ст. Ложок
  • Сир - 500 грам
  • Яйця - 2 штуки
малова запіканка з родзинками - фото крок 1
Відваріть в підсоленій воді рис до готовності. Воду злийте, рис промийте в теплій воді.
малова запіканка з родзинками - фото крок 2
Залийте окропом ізюм і залиште настоятися.
малова запіканка з родзинками - фото крок 3
Збийте в блендері сир зі сметаною, збивати до однорідної маси.
малова запіканка з родзинками - фото крок 4
В окремій ємності з'єднайте яйце і цукор, збийте вінчиком.
малова запіканка з родзинками - фото крок 5
У яєчно-цукрову суміш додайте сирну масу, перемішайте все до однорідного стану.
малова запіканка з родзинками - фото крок 6
Злийте воду з родзинок і перекладіть його до сирної маси.
малова запіканка з родзинками - фото крок 7
Додайте відварений рис.
малова запіканка з родзинками - фото крок 8
Форму для запікання змастіть маслом. На дно посипте манну крупу, потім влийте в форму для запікання отриману рідину. Запікати 50 хвилин, температура 180 градусів.
малова запіканка з родзинками - фото крок 9
Готово!

Схожі рецепти