Морквяно-рисова запіканка
(покроковий рецепт з фото)
Морквяно-рисова запіканка - відмінний варіант ситного і поживного сніданку або перекусу для всієї родини. Така запіканка неодмінно сподобається дітям і дорослим.
Відмінний варіант сніданку або полудня для всієї родини - морквяно-рисова запіканка, готувати її дуже просто, впорається кожен. Подавайте запіканку з медом, сметаною, фруктами або ягодами.
- Мал - 300 грам (відвареної)
- Морква - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Манна крупа - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 1-2 Ст. Ложок
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
Підготуйте інгредієнти. Рис відварити заздалегідь, морква очистіть.
Відварений рис перекладіть в глибоку миску. Відразу прогрійте духовку до 180 градусів.
Моркву натріть середньої стружкою і додайте до рису.
Додайте в миску манну крупу і цукор.
Вбийте до рису та моркви куряче яйце, після все перемішайте.
Форму змастіть вершковим маслом, викладіть рис і запікайте в духовці при температурі 180 градусів, протягом 20 хвилин.
Смачного!