Рецепт Морквяно-рисова запіканка фото

Морквяно-рисова запіканка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Крупи, Морква, Мал
Рецепти без шкоди
На полуденок, На сніданок
Випічка, Запіканка

Морквяно-рисова запіканка - відмінний варіант ситного і поживного сніданку або перекусу для всієї родини. Така запіканка неодмінно сподобається дітям і дорослим.

Відмінний варіант сніданку або полудня для всієї родини - морквяно-рисова запіканка, готувати її дуже просто, впорається кожен. Подавайте запіканку з медом, сметаною, фруктами або ягодами.

  • Мал - 300 грам (відвареної)
  • Морква - 100 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Манна крупа - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 1-2 Ст. Ложок
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
морквяно-рисова запіканка - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти. Рис відварити заздалегідь, морква очистіть.
морквяно-рисова запіканка - фото крок 2
Відварений рис перекладіть в глибоку миску. Відразу прогрійте духовку до 180 градусів.
морквяно-рисова запіканка - фото крок 3
Моркву натріть середньої стружкою і додайте до рису.
морквяно-рисова запіканка - фото крок 4
Додайте в миску манну крупу і цукор.
морквяно-рисова запіканка - фото крок 5
Вбийте до рису та моркви куряче яйце, після все перемішайте.
морквяно-рисова запіканка - фото крок 6
Форму змастіть вершковим маслом, викладіть рис і запікайте в духовці при температурі 180 градусів, протягом 20 хвилин.
морквяно-рисова запіканка - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти