Морквяно-яблучна запіканка
(покроковий рецепт з фото)
Любіть корисні і смачні страви? Вам пощастило, адже сьогодні я як раз хотіла розповісти, як приготувати морквяно-яблучну запіканку. Цей рецепт сподобається вам всім. Приступаємо до приготування!
Тепер ви знаєте, як швидко і просто можна приготувати морквяно-яблучну запіканку. Вона справді виходить дуже смачною. Відмінно підійде і на сніданок, і на обід Особливо сподобається дітям! Крім усього іншого, така запіканка містить величезну кількість корисних властивостей і вітамінів
- Свіжа морква - 300 грам
- Яблука - 300 грам
- Борошно - 90-100 грам
- Розпушувач тіста - 6 грам
- Цукор - 75 грам
- Обкладинка - 3 грами
- Ізюм - 110 грам
- Яйця - 2 штуки
1
Яйця збийте з цукром в пишну піну.
2
За допомогою кухонного комбайна або м'ясорубки подрібніть очищені і промиті моркву з яблуком. Коли суміш буде нагадувати пюре, відіжміть її, щоб позбутися від зайвого соку.
3
З'єднайте збиті яйця з фруктовим пюре до однорідності.
4
Ізюм заздалегідь запарюємо окропом, щоб він став м'якшим. Додаємо розпарені родзинки в яєчно-фруктову суміш, туди ж відправляється просіяне борошно і кориця.
5
Акуратно все перемішуємо, щоб не порушити пишну структуру.
Форму для випікання змащуємо вершковим маслом і викладаємо в неї "тісто" .
Форму для випікання змащуємо вершковим маслом і викладаємо в неї "тісто" .
6
Духовку розігріваємо до 190 градусів, випікаємо нашу запіканку протягом 35 хвилин до появи рум'яної скоринки. Морквяно-яблучна запіканка готова, смачного!