Морквяно-імбирний суп
(покроковий рецепт з фото)
Морквяно-імбирний суп - це корисний, ароматний, яскравий суп-пюре, який подарує вам купу вітамінів, гарне самопочуття і чудовий настрій. Готувати його - дуже легко і швидко! Спробуйте!
Для тих, хто хоче скинути вагу і просто наситити організм вітамінами, рекомендую приготувати вдома морквяно-імбирний суп. По бажанню, додайте перчик чилі. Насолоджуйтесь!
- Морква - 2 кілограма
- Бульйон курячий або овочевий - 1 літр
- Імбир - - За смаком (шматочок в 6 см)
- Цибулина - 1 штука
- Селера, гілки - 4 штуки
- Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль, перець - - За смаком
1. Цибулю очистіть і дрібно наріжте.
2. Вам знадобиться велика каструля. Обсмажте цибулю, помішуючи, на маслі до м'якості.
3. До м'якому цибулі додайте нарізану селеру і перемішайте.
4. Додайте в каструлю подрібнений імбир і нарізану кружечками очищену моркву.
5. Додати сіль, поперчіть суп і варіть на середньому вогні протягом 30 хвилин. Овочі повинні бути м'якими. Готовий суп перелийте в блендер.
6. Збийте і подавайте.
7. Морквяно-імбирний суп готовий! Смачного!