Морквяно-кабачкова паста
(покроковий рецепт з фото)
Навіть із звичайних моркви і кабачка можна приготувати неординарний за смаком вітамінний салат - морквяно-кабачкову пасту. Секрет в дуже смачною заправці, в її склад входить кунжутове паста тахини.
Для різноманітності салатного меню, розповім вам, як приготувати морквяно-кабачкову "пасту" . Салат виходить вітамінним, ароматним, соковитим і дуже смачним. Овочі краще натерти на тертці для корейської моркви, так вони більше будуть схожі на спагеті.
- Кабачок - 1 штука (молодий)
- Морква - 2 штуки
- Перець болгарський червоний - 1 штука
- Базилік лимонний - 2 штуки
- Арахіс - 50 грам (смажений)
- Сіль - За смаком
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
- Часник сушений - 1/2 чайних ложки
- Паста тахини - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
Підготуйте продукти. Овочі вимийте. Морква очистіть.
Перець наріжте тонкою соломкою, кабачок і моркву натріть на тертці для корейської моркви. Базилік подрібніть. Додайте арахіс. Посоліть і перемішайте.
Інгредієнти для заправки з'єднайте, збийте вилочкою до однорідності.
Заправте салат, перемішайте, дайте настоятися хвилин 15.
Смачного!