Рецепт Морквяно-кабачкова паста фото

Морквяно-кабачкова паста
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Морква , Кабачок
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку , Літні
Салати
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.

Навіть із звичайних моркви і кабачка можна приготувати неординарний за смаком вітамінний салат - морквяно-кабачкову пасту. Секрет в дуже смачною заправці, в її склад входить кунжутове паста тахини.

Опис приготування:

Для різноманітності салатного меню, розповім вам, як приготувати морквяно-кабачкову"пасту" . Салат виходить вітамінним, ароматним, соковитим і дуже смачним. Овочі краще натерти на тертці для корейської моркви, так вони більше будуть схожі на спагеті.

  • Кабачок - 1 штука (молодий)
  • Морква - 2 штуки
  • Перець болгарський червоний - 1 штука
  • Базилік лимонний - 2 штуки
  • Арахіс - 50 грам (смажений)
  • Сіль - За смаком
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
  • Часник сушений - 1/2 чайних ложки
  • Паста тахини - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
морквяно-кабачкова паста - фото крок 1
Підготуйте продукти. Овочі вимийте. Морква очистіть.
морквяно-кабачкова паста - фото крок 2
Перець наріжте тонкою соломкою, кабачок і моркву натріть на тертці для корейської моркви. Базилік подрібніть. Додайте арахіс. Посоліть і перемішайте.
морквяно-кабачкова паста - фото крок 3
Інгредієнти для заправки з'єднайте, збийте вилочкою до однорідності.
морквяно-кабачкова паста - фото крок 4
Заправте салат, перемішайте, дайте настоятися хвилин 15.
морквяно-кабачкова паста - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти