Морквяно-яблучний суп
(покроковий рецепт з фото)
Яскравий, незвичайний і дуже смачний морквяно-яблучний суп готується просто. Він ідеальний в якості першого страви для обіду. Легка імбирна нотка і яблука надають цьому супу легкість і неймовірний смак.
Незвичайний набір продуктів і цікавий смак супу вас безсумнівно зацікавить. Цей оксамитовий, ароматний, яскравий і безумовно дуже смачний суп готується легко і швидко. Спробуйте приготувати хоча б раз морквяно-яблучний суп і він стане частим гостем на вашому обідньому столі. Ну а як приготувати морквяно-яблучний суп, читайте в рецепті.
- Морква - 4-6 штук
- Яблуко - 1-2 штук
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Імбир - 1 скибочку(2 см)
- Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
- Бульйон або вода - 1 літр
Очистимо морква, ріпчаста цибуля, часник, яблука і імбир.
Потім дрібно ріжемо часник, цибуля і імбир, а яблука та моркву - більшими шматками.
На оливковій олії обсмажуємо цибулю до прозорості.
Потім додаємо часник і імбир. Перемішуємо і обсмажуємо хвилини 3.
У киплячий бульйон або воду додаємо обсмажені цибулю, часник і імбир.
Через пару хвилин додаємо моркву і яблука. Варити необхідно до готовності моркви.
Потім частину бульйону зливаємо. І блендером пюріруем суп.
А ось тепер можна додати бульйону до потрібної вам густоти супу..
Подавати морквяно-яблучний суп можна з дрібно порізаною зеленню і посипавши чорним меленим перцем.