Рецепт Морквяно-яблучний суп фото

Морквяно-яблучний суп
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня , Англійська кухня
Овочі , Фрукти , Яблука , Морква , Цибуля
Вегетаріанське харчування
На обід , Корисний обід , Обід за 30 хвилин
Супи , Супи-пюре
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 25 хв.

Яскравий, незвичайний і дуже смачний морквяно-яблучний суп готується просто. Він ідеальний в якості першого страви для обіду. Легка імбирна нотка і яблука надають цьому супу легкість і неймовірний смак.

Опис приготування:

Незвичайний набір продуктів і цікавий смак супу вас безсумнівно зацікавить. Цей оксамитовий, ароматний, яскравий і безумовно дуже смачний суп готується легко і швидко. Спробуйте приготувати хоча б раз морквяно-яблучний суп і він стане частим гостем на вашому обідньому столі. Ну а як приготувати морквяно-яблучний суп, читайте в рецепті.

  • Морква - 4-6 штук
  • Яблуко - 1-2 штук
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Імбир - 1 скибочку(2 см)
  • Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Бульйон або вода - 1 літр
морквяно-яблучний суп - фото крок 1
Очистимо морква, ріпчаста цибуля, часник, яблука і імбир.
морквяно-яблучний суп - фото крок 2
Потім дрібно ріжемо часник, цибуля і імбир, а яблука та моркву - більшими шматками.
морквяно-яблучний суп - фото крок 3
На оливковій олії обсмажуємо цибулю до прозорості.
морквяно-яблучний суп - фото крок 4
Потім додаємо часник і імбир. Перемішуємо і обсмажуємо хвилини 3.
морквяно-яблучний суп - фото крок 5
У киплячий бульйон або воду додаємо обсмажені цибулю, часник і імбир.
морквяно-яблучний суп - фото крок 6
Через пару хвилин додаємо моркву і яблука. Варити необхідно до готовності моркви.
морквяно-яблучний суп - фото крок 7
Потім частину бульйону зливаємо. І блендером пюріруем суп.
морквяно-яблучний суп - фото крок 8
А ось тепер можна додати бульйону до потрібної вам густоти супу..
морквяно-яблучний суп - фото крок 9
Подавати морквяно-яблучний суп можна з дрібно порізаною зеленню і посипавши чорним меленим перцем.

Схожі рецепти