Рецепт Морквяно-яблучний смузі фото

Морквяно-яблучний смузі
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня , Англійська кухня
Овочі , Морква
Вегетаріанське харчування
На обід , На полуденок , Для дітей , На сніданок
Напої , Коктейлі , Овочеві
Кількість порцій: 3
Час приготування: 30 хв.

Рецепт приготування коктейлю з моркви і яблучного соку.

Опис приготування:

Варіть морква із закритою кришкою 20 хвилин або поки вона не стане м'якою. Прохолодний. Перекладіть в миску блендера, додайте яблучний сік. Міксуйте до однорідної маси. Охолодіть і подавайте. Можна злегка розбавити яблучним соком, щоб коктейль був не сильно густий.

  • Морква - 3 штуки (середні)
Варіть морква із закритою кришкою 20 хвилин або поки вона не стане м'якою. Прохолодний. Перекладіть в миску блендера, додайте яблучний сік. Міксуйте до однорідної маси. Охолодіть і подавайте. Можна злегка розбавити яблучним соком, щоб коктейль був не сильно густий.

Схожі рецепти