Рецепт Морквяно-яблучний сік на зиму фото

Морквяно-яблучний сік на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня , Англійська кухня
Овочі, Фрукти, Яблука, Морква
Вегетаріанське харчування
На обід, На полуденок, Для дітей, На сніданок
Заготовки, Напої, Консервація, Соки

Сік з моркви і яблук - корисний і смачний напій. І незважаючи на те, що морква і яблука є в продажу цілий рік, дуже зручно дістати баночку такого соку і відразу випити.

Натуральний яблучно-морквяний сік виходить досить солодким. Але якщо яблука дуже кислі, є сенс додати цукор. Сік готується за допомогою соковижималки. Весь процес дуже простий і досить швидкий. Щоб соку було багато, плоди беріть щільні і соковиті. Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 500-600 мл. Соку.

  • Морква - 300 грам
  • Яблука - 500 грам
морквяно-яблучний сік на зиму - фото крок 1
Підготуйте яблука та моркву для приготування соку.
морквяно-яблучний сік на зиму - фото крок 2
Морква очистіть, помийте і наріжте.
морквяно-яблучний сік на зиму - фото крок 3
Яблука помийте, видаліть насінну коробочку і наріжте.
морквяно-яблучний сік на зиму - фото крок 4
Викладіть моркву в соковижималку і отримаєте сік.
морквяно-яблучний сік на зиму - фото крок 5
Також вступите з яблуками.
морквяно-яблучний сік на зиму - фото крок 6
Процідіть морквяний сік через 4-5 шарів марлі.
морквяно-яблучний сік на зиму - фото крок 7
Також вступите і з яблучним соком.
морквяно-яблучний сік на зиму - фото крок 8
Змішайте обидва соку в каструлі. Поставте її на плиту і підігрійте до 95 градусів, перемішуючи сік. Кип'ятити не потрібно.
морквяно-яблучний сік на зиму - фото крок 9
Налийте морквяно-яблучний сік в стерилізовані банки і закатати стерилізованої кришкою.
морквяно-яблучний сік на зиму - фото крок 10
Зберігайте в холодильнику, підвалі або льосі.

Схожі рецепти