Рецепт Морквяно-яблучний сік фото

Морквяно-яблучний сік
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня , Англійська кухня
Овочі, Фрукти, Яблука, Морква
Вегетаріанське харчування
Літні
Напої, Соки

Про користь натуральних соків відомо всім. Сьогодні я розповім вам, як просто і швидко приготувати найпопулярніший сік з яблук і моркви. Дуже смачно і корисно!

Приготувати сік з моркви і яблук дуже просто при наявності соковижималки. У мене сік вийшов абсолютно натуральним, але іноді в нього рекомендують додавати цукор. Це доцільно тільки в тому випадку, якщо яблука кислі і ви готуєте сік про запас. Коли ви вирішили заготовити такий сік на зиму, слід його налити в каструлю, довести до кипіння, але не варити. А потім розлити в стерилізовані банки і закатати. Але чи є сенс це робити, коли яблука та моркву є в продажу цілий рік. І завжди можна зробити свіжий сік.

  • Яблуко - 500 грам
  • Морква - 250 грам
морквяно-яблучний сік - фото крок 1
Підготуйте морква і яблука для приготування соку.
морквяно-яблучний сік - фото крок 2
Морква очистіть, помийте і наріжте шматочками.
морквяно-яблучний сік - фото крок 3
Яблука помийте, наріжте і видаліть насіння.
морквяно-яблучний сік - фото крок 4
Шматочки яблук відправте в соковижималку і отримаєте сік.
морквяно-яблучний сік - фото крок 5
Дайте яблучному соку постояти. Вся піна підніметься вгору.
морквяно-яблучний сік - фото крок 6
Тим часом пропустіть через соковижималку морква.
морквяно-яблучний сік - фото крок 7
Процідіть яблучний сік через 5-6 шарів марлі.
морквяно-яблучний сік - фото крок 8
Точно також поступите з морквяним соком.
морквяно-яблучний сік - фото крок 9
З'єднайте обидва соку в мисці і перемішайте.
морквяно-яблучний сік - фото крок 10
Морквяно-яблучний сік готовий. Подавайте напій в будь-який час дня.

Схожі рецепти