Рецепт Морквяно-буряковий сік фото

Морквяно-буряковий сік
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Буряк, Овочі, Морква
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
Корисний обід, Легка вечеря, На сніданок, Корисний сніданок
Напої, Соки

Що може бути корисніше, ніж свіжовичавлений морквяно-буряковий сік? Всього стакан цього напою поліпшить ваше самопочуття і поправить здоров'я, що похитнулося. У склянці цього соку - цілий букет вітамінів.

Якщо ви вирішили взятися за своє здоров'я - не поспішайте хапатися за ліки. Почніть з смачних і корисних натуральних соків. Вони допоможуть вам і очистити організм і відновити здоров'я, що похитнулося. Простий рецепт приготування морквяно-бурякового соку знадобиться вам в цьому. Буряковий сік не рекомендують пити в чистому вигляді, тому давайте приготуємо його з додаванням моркви. Отже, рецепт морквяно-бурякового соку:

1. Моєму буряк і морква і очищаємо від шкірки.

2. Якщо у вас є соковижималка, значить все-то й діла - включити її і вичавити сік з почищених овочів. Якщо ви ще не обзавелися такою технікою - не біда. Натираємо на дрібній тертці моркву і видавлюємо сік або через сито, або через марлю.

3. Точно так само чинимо з буряком.

4. Бажано збирати сік в різні ємності, щоб подивитися скільки соку ми вичавили. Робити суміш соків краще в такому співвідношенні - 1 частина бурякового соку і 2-3 частини морквяного. Дайте соку хоча б півгодини відстоятися в холодильнику, і потім його можна буде пити. Ні в якому разі не додавайте ні цукор, ні сіль. Пийте в натуральному вигляді і будьте здорові!

  • Буряк - 1 штука (середньої величини)
  • Морква - 5-6 штук (середньої величини)
Якщо ви вирішили взятися за своє здоров'я - не поспішайте хапатися за ліки. Почніть з смачних і корисних натуральних соків. Вони допоможуть вам і очистити організм і відновити здоров'я, що похитнулося. Простий рецепт приготування морквяно-бурякового соку знадобиться вам в цьому. Буряковий сік не рекомендують пити в чистому вигляді, тому давайте приготуємо його з додаванням моркви. Отже, рецепт морквяно-бурякового соку:

1. Моєму буряк і морква і очищаємо від шкірки.

2. Якщо у вас є соковижималка, значить все-то й діла - включити її і вичавити сік з почищених овочів. Якщо ви ще не обзавелися такою технікою - не біда. Натираємо на дрібній тертці моркву і видавлюємо сік або через сито, або через марлю.

3. Точно так само чинимо з буряком.

4. Бажано збирати сік в різні ємності, щоб подивитися скільки соку ми вичавили. Робити суміш соків краще в такому співвідношенні - 1 частина бурякового соку і 2-3 частини морквяного. Дайте соку хоча б півгодини відстоятися в холодильнику, і потім його можна буде пити. Ні в якому разі не додавайте ні цукор, ні сіль. Пийте в натуральному вигляді і будьте здорові!

Схожі рецепти