Сік буряковий
(покроковий рецепт з фото)
Відмінний спосіб збільшити страви з буряка в раціоні - це коктейлі з приємним смаком. Чистий буряковий сік приймати не рекомендується, тому ділюся, як приготувати корисний буряковий напій.
Багато хто не любить свіжий буряковий сік, а даремно! Буряк сприяє детоксикації печінки, знижує артеріальний тиск, підтримує здоров'я травної системи, корисна для серця, підвищує імунітет організму і багата антиоксидантами.
- Буряк - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Яблуко - 1 штука
- Імбир свіжий - 1/2 чайних ложки (тертий)
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
1
Вимиті і очищені моркву, буряк і яблуко наріжте на дрібні шматочки і покладіть в соковижималку.
2
Можна подрібнити овочі і фрукти в блендері до тих пір, поки суміш не стане однорідною і м'якою.
3
Додайте натертий свіжий імбир, лимонний сік, перемішайте.
4
Якщо буряковий напій вийшов дуже густим, можна додати мінеральної води.