Рецепт Італійський буряковий салат фото

Італійський буряковий салат
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Буряк , Овочі , Фрукти , Апельсин
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 15 хв.

Італійський буряковий салат простий у приготуванні, але тим не менш, він дуже смачний, яскравий і корисний. Оригінальна заправка додає незвичайний і яскравий смак цього простого блюда. Приготовим?

Опис приготування:

Італійський буряковий салат на перший погляд простий і нічим не примітний. Але незвичайне поєднання інгредієнтів робить його дуже смачним. Оригінальна заправка з соку апельсина, масла і винного оцту надає незвичайний і яскравий смак. Ну, а як приготувати італійський буряковий салат, читайте в рецепті.

  • Буряк відварна - 4-5 штук (невелика)
  • Апельсин - 1/2 штуки
  • Винний оцет - 1 Ст. Ложка (бальзамічний)
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Оливкова олія - 5 Ст. Ложок
  • Петрушка - 1/2 пучка
  • Сіль - 1-2 Щепоток (за смаком)
  • Чорний мелений перець - 1-2 Щепоток (за смаком)
італійський буряковий салат - фото крок 1
1. Буряк необхідно заздалегідь відварити і остудити. Потім очистимо її і нарізаємо невеликими кубиками.
італійський буряковий салат - фото крок 2
2. У невеликому посуді змішуємо винний оцет (або бальзамічний), сік половини апельсина і оливкове масло.
італійський буряковий салат - фото крок 3
3. Часник натерти на дрібній тертці, а зелень дрібно нарубаємо.
італійський буряковий салат - фото крок 4
4. Додаємо зелень і часник до нарізаною буряках, додаємо сіль і перець за смаком, поливаємо приготовленої заправкою.
італійський буряковий салат - фото крок 5
5. І акуратно перемішуємо. Краще дати салату трохи настоятися. От і все, італійський буряковий салат готовий!

Схожі рецепти