Буряковий салат без майонезу
(покроковий рецепт з фото)
Я лише недавно оцінила всю красу такого овоча як буряк і стала частіше його готувати. Сьогодні покажу вам, як приготувати салат з буряка без майонезу. Буряк доповнимо зеленої стручкової квасолею.
Цей салат готується всього за кілька хвилин, але він неймовірно корисний для організму. Він очищає кишечник і насичує нас необхідними мікроелементами. Важливо, що тут продукти не проходять термічну обробку і зберігають всі корисні властивості.
- Буряк - 240 грам
- Квасоля зелена стручкова - 240 грам
- Latuk - 1 пучок
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
- Соус гірчичний - За смаком
Буряк очистіть і поріжте кубиками. Квасоля поріжте шматочками і приправте сіллю.
З'єднайте масло і сік лимона, перемішайте. З'єднайте квасоля і буряк, перемішайте з заправкою.
Листя салату промийте та висушіть, викладіть на блюдо, зверху викладіть овочі. Подайте салатик з гірчичним або іншим соусом.