Рецепт Простий і легкий салат без майонезу фото

Простий і легкий салат без майонезу
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Овочі , Молочні продукти , Капуста , Яйця , Огірок , Редис
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку , Літні
Салати
Кількість порцій: 3
Час приготування: 20 хв.

Навесні і влітку найкраще готувати салати без майонезу, тому розповім, як приготувати простий і легкий салат без майонезу з молодою капустою, Redis, огірками, яйцями і сметаною заправкою.

Опис приготування:

У жарку пору року краще всього готувати салати зі свіжих овочів зі сметаною або олійною заправкою, так як вони зберігають всі корисні речовини і одночасно є досить ситними. Такі салати можна подавати і на святковий стіл, якщо красиво їх прикрасити за допомогою фігурно нарізаних овочів і зелені. Ви можете злегка змінити співвідношення інгредієнтів, наприклад, додати більше нарізаного огірка або капусти. Раджу вам використовувати мед для заправки, але за бажанням замість нього можна використовувати цукор.

  • Молода капуста - 200 грам
  • Редис - 150 грам
  • Огірок свіжий - 180 грам
  • Зелена цибуля - 40 грам
  • Кріп - 20 грам
  • Крем 12-15% - 100 грам
  • Оливкова олія - 25 грам
  • Лимонний сік - 15 грам
  • Гірчичний - 15 грам
  • Мед - 10 грам
  • Сіль - 4 грами
  • Яйця - 4 штуки
простий і легкий салат без майонезу - фото крок 1
1. Відваріть яйця круто. Тонко наріжте молоду капусту. Наріжте огірок, редис, яйця і дрібно нарубати зелень: зелена цибуля і кріп.
простий і легкий салат без майонезу - фото крок 2
2. Приготуйте заправку: змішайте оливкова олія, сіль, мідь, гірчицю і лимонний сік. Потім додайте сметану і ретельно перемішайте.
простий і легкий салат без майонезу - фото крок 3
3. Заправте овочі. Подайте салат на стіл. Смачного!

Схожі рецепти