Салат легкий без майонезу
(покроковий рецепт з фото)
Всі ми радіємо приходу весни, хочемо виглядати красивими і відчувати легкість. Тому хочу показати вам, як приготувати салат легкий без майонезу, вітамінний, гарний, яскравий. Пробуйте!
Подивіться, як красиво виглядає цей салат на тарілці. Він викликає апетит і піднімає настрій своїми квітами буквально з першого погляду на нього. А займає приготування не більше 20 хвилин. Все дуже просто і корисно. Пробуйте і радійте весни!
- Огірок - 1 штука
- Апельсин - 1 штука
- Лимон - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Редис - 3 штуки
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Кунжут - 1 Ст. Ложка
- Сік імбирний - 6 Ст. Ложок
- Перець, сіль - За смаком
- Локшина цільнозерновий - 100 грам
Відварюємо локшину за інструкцією. Тим часом підготуємо інші інгредієнти. Своїм та ріжемо пластинками редис.
Те ж робимо з морквою.
Огірок і апельсин чистимо від шкірки, огірок рубаємо соломкою, апельсин нарізаємо кружальцями.
Дрібно ріжемо цибулю, змішуємо сік лимона з імбирним соком.
Тепер все овочі з'єднуємо в салатник, поливаємо заправкою, солимо і перчимо до смаку, присипаємо кунжутом. На порційні тарілки викладаємо потроху локшини, наверх - овочі. Прикрашаємо салат апельсином і подаємо.