Гострий буряковий салат
(покроковий рецепт з фото)
Пропонуючи вам ще один рецепт простого в приготуванні салату, який внесе різноманітність в щоденне та святкове меню, а також буде дуже корисним під час посту. Це гострий буряковий салат.
Легкі в приготуванні салати завжди актуальні. Гострий буряковий салат теж відмінно підійде для будь-якого випадку завдяки своєму гострому, освіжаючому смаку і легкості приготування. Обов'язково дайте салату настоятися при кімнатній температурі, щоб буряк увібрала в себе спеції і стала смачнішою. За бажанням додайте рубані горіхи або замочені родзинки, щоб зробити салат більш цікавим. Я розповім, як приготувати гострий буряковий салат.
- Буряк - 500 грам
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець чилі - 0, 5 чайних ложки
- Чорний перець - 0, 5 чайних ложки
- Оцет - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Часник - 3 зубчики
1. Для початку залийте буряк холодною водою і поставте на вогонь. Дайте їй закипіти і варіть 10 хвилин. Злийте воду і повністю остудіть.
2. Натріть остигнула буряк на дрібну тертку. Додайте тертий часник. Приготуйте заправку: змішайте пекучий перець, сіль, рослинна олія, оцет, цукор.
3. Заправте салат, додайте трохи чорного перцю і змішайте. Залиште салат при кімнатній температурі на 3 годину. Смачного!