Гострий салат з кукурудзи
(покроковий рецепт з фото)
З невеликого набору інгредієнтів всього за якихось 10 хвилин пропоную вам зробити чудовий салатик. Для любителів пікантний страв це те, що потрібно. Відмінний варіант для перекусу або пікніка!
Пропоную вам на пробу класну ідею, як приготувати гострий салат з кукурудзи. Крім чилі, ви можете додати також солодкий перець і зелену цибулю. Яскравий і апетитний, він неодмінно стане родзинкою на вашому столі. У сезон ви можете використовувати замість консервованої кукурудзи відварну. Заправка теж дуже проста, так що рекомендую на замітку особливо тим, хто любить рецепти на швидку руку
- Майонез - 4 Ст. Ложки
- Винний оцет - 2 Ст. Ложки (червоний)
- Сіль, перець, мелений часник - За смаком
- Консервована кукурудза - 1 штука (баночка)
- Гострий перець - За смаком
- Помідор - 2 штуки
- Солодкий перець і зелену цибулю - За смаком (по бажанню)
1. У салатник з'єднайте майонез, оцет, сіль і спеції. Ретельно перемішайте.
2. Додайте кукурудзу, обсушити її попередньо трохи. Туди ж відправте подрібнений чилі і нарізані кубиками помідори. За бажанням можна додати солодкий перець і подрібнену зелень.
3. Акуратно перемішайте.
4. Ну от і все, наш гострий салат з кукурудзи готовий. Перед подачею його можна відправити в холодильник. Смачного!