Гострий салат з кукурудзи
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 10 хв.
З невеликого набору інгредієнтів всього за якихось 10 хвилин пропоную вам зробити чудовий салатик. Для любителів пікантний страв це те, що потрібно. Відмінний варіант для перекусу або пікніка!
Опис приготування:
Пропоную вам на пробу класну ідею, як приготувати гострий салат з кукурудзи. Крім чилі, ви можете додати також солодкий перець і зелену цибулю. Яскравий і апетитний, він неодмінно стане родзинкою на вашому столі. У сезон ви можете використовувати замість консервованої кукурудзи відварну. Заправка теж дуже проста, так що рекомендую на замітку особливо тим, хто любить рецепти на швидку руку
- Майонез - 4 Ст. Ложки
- Винний оцет - 2 Ст. Ложки (червоний)
- Сіль, перець, мелений часник - За смаком
- Консервована кукурудза - 1 штука (баночка)
- Гострий перець - За смаком
- Помідор - 2 штуки
- Солодкий перець і зелену цибулю - За смаком (по бажанню)
1. У салатник з'єднайте майонез, оцет, сіль і спеції. Ретельно перемішайте.
2. Додайте кукурудзу, обсушити її попередньо трохи. Туди ж відправте подрібнений чилі і нарізані кубиками помідори. За бажанням можна додати солодкий перець і подрібнену зелень.
3. Акуратно перемішайте.
4. Ну от і все, наш гострий салат з кукурудзи готовий. Перед подачею його можна відправити в холодильник. Смачного!