Рецепт Гострий салат з солодкого перцю на зиму фото

Гострий салат з солодкого перцю на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Болгарський перець
Пісні страви, Веганські страви
Літні
Заготовки, Консервація

Смачний, апетитний овочевий салат! Ця заготовка неодмінно виручить Вас взимку або під час посту. Тому, поки сезонні овочі такі смачні і недорогі, рекомендую заготовити цей салат.

Гостроту цього салату можна міняти на свій розсуд. В іншому ж рекомендую залишити все в рецепті без змін і доповнень. Перці відмінно поєднуються із зеленню і часником. Пробуйте!

  • Петрушка - 1 пучок
  • Часник головки - 4 штуки
  • Перець болгарський - 4 кілограма
  • Перець чилі - 3 штуки
  • Вода - 1 літр (розсіл)
  • Масло рослинне - 300 мілілітрів (розсіл)
  • Цукор - 180 грам (розсіл)
  • Сіль - 2 Ст. Ложки (розсіл)
  • Оцет 9% - 4 Ст. Ложки (розсіл)
гострий салат з солодкого перцю на зиму - фото крок 1
1. Солодкий перець наріжте кубиком, гострий - тонкими кільцями.
гострий салат з солодкого перцю на зиму - фото крок 2
2. Всі інгредієнти для розсолу, крім оцту, доведіть до кипіння. Покладіть в розсіл перці.
гострий салат з солодкого перцю на зиму - фото крок 3
3. Зелень і часник наріжте.
гострий салат з солодкого перцю на зиму - фото крок 4
4. Додайте в каструлю зелень і часник, доведіть до кипіння. Варіть близько 7 хвилин.
гострий салат з солодкого перцю на зиму - фото крок 5
5. Розкладіть салат по стерилізованих банках і закрийте стерилізованими кришками. Стерилізувати салат не треба.
гострий салат з солодкого перцю на зиму - фото крок 6
6. Смачного!

Схожі рецепти