Рецепт Гострий салат з солодкого перцю на зиму фото

Гострий салат з солодкого перцю на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Болгарський перець
Пісні страви , Веганські страви
Літні
Заготовки , Консервація
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Смачний, апетитний овочевий салат! Ця заготовка неодмінно виручить Вас взимку або під час посту. Тому, поки сезонні овочі такі смачні і недорогі, рекомендую заготовити цей салат.

Опис приготування:

Гостроту цього салату можна міняти на свій розсуд. В іншому ж рекомендую залишити все в рецепті без змін і доповнень. Перці відмінно поєднуються із зеленню і часником. Пробуйте!

  • Петрушка - 1 пучок
  • Часник головки - 4 штуки
  • Перець болгарський - 4 кілограма
  • Перець чилі - 3 штуки
  • Вода - 1 літр (розсіл)
  • Масло рослинне - 300 мілілітрів (розсіл)
  • Цукор - 180 грам (розсіл)
  • Сіль - 2 Ст. Ложки (розсіл)
  • Оцет 9% - 4 Ст. Ложки (розсіл)
гострий салат з солодкого перцю на зиму - фото крок 1
1. Солодкий перець наріжте кубиком, гострий - тонкими кільцями.
гострий салат з солодкого перцю на зиму - фото крок 2
2. Всі інгредієнти для розсолу, крім оцту, доведіть до кипіння. Покладіть в розсіл перці.
гострий салат з солодкого перцю на зиму - фото крок 3
3. Зелень і часник наріжте.
гострий салат з солодкого перцю на зиму - фото крок 4
4. Додайте в каструлю зелень і часник, доведіть до кипіння. Варіть близько 7 хвилин.
гострий салат з солодкого перцю на зиму - фото крок 5
5. Розкладіть салат по стерилізованих банках і закрийте стерилізованими кришками. Стерилізувати салат не треба.
гострий салат з солодкого перцю на зиму - фото крок 6
6. Смачного!

Схожі рецепти