Рецепт Салат з солодкого перцю на зиму фото

Салат з солодкого перцю на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі , Зелень , Болгарський перець
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Заготовки , Консервація
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Нещодавно я зрозуміла, що просто обожнюю консервований перець. Хрустка текстура обволікається маслом, а спеції додають цікаві смакові нотки. Саме так і вийшло в моєму рецепті. Читайте!

Опис приготування:

Я пропоную вам дізнатися про те, як приготувати салат з солодкого перцю на зиму. Я люблю подавати цю закуску до вареної картоплі з м'ясом. Також вдало такий перчик впишеться на святковому столі (особливо в холодну пору року). Смак вийшов абсолютно негострим, м'яким і насиченим. За бажанням додайте моркву і цибулю.

  • Солодкий перець - 2, 5-3 кілограма
  • Рослинна олія - 500 мілілітрів
  • Вода - 250 мілілітрів
  • Цукор - 250 грам
  • Сіль - 3-4 Ст. Ложок
  • Кріп, суцвіття - 10 штук
  • Оцет - 150 мілілітрів
  • Перець духмяний - 5-6 штук(5-6 ШГ 0, 5 літра банки)
  • Лавровий лист - 1 штука(1 ШГ 0, 5 банки)
салат з солодкого перцю на зиму - фото крок 1
Перець промийте. Видаліть плодоніжки і насіння. Потім наріжте плоди часточками.
салат з солодкого перцю на зиму - фото крок 2
Зваріть маринад. У каструлі змішайте цукор, олія, сіль, воду і оцет. Доведіть суміш до кипіння.
салат з солодкого перцю на зиму - фото крок 3
Перець залийте маринадом. Гасіть його у великій посуді протягом 8-12 хвилин до м'якості.
салат з солодкого перцю на зиму - фото крок 4
На дно стерилізованих банок викладіть кріп, запашний перець і лавровий лист.
салат з солодкого перцю на зиму - фото крок 5
У банках розподіліть перець. Залийте маринадом, закатати. Після охолодження салат можна пробувати. Смачного!

Схожі рецепти