Аджика з кабачків гостра на зиму

Рецепт Аджика з кабачків гостра на зиму фото

Взагалі, я дуже люблю робити всілякі овочеві заготовки на зиму. Цей простий рецепт аджики з кабачків гострої на зиму я вважаю своєю знахідкою. Виходить як би кабачкова ікра, але pikantney! Такий рецепт приготування аджики з кабачків гострої на зиму народився у мене в якості компромісу, так як деякі з домочадців не люблять кабачкову ікру, а я ось ...

Читати далі

Аджика з перцю і часнику на зиму

Рецепт Аджика з перцю і часнику на зиму фото

Відмінний рецепт приготування аджики з солодкого болгарського і пекучого перцю і часнику. В цілому блюдо готується досить просто. Смачна закуска прекрасно зберігається в банках всю зиму.Аджика виходить досить гострою. Якщо ви любите, щоб закуска була помягче, рекомендую зменшити кількість пекучого перцю або додати замість нього яблука. Аджика з п...

Читати далі

Аджика з баклажанів і помідорів

Рецепт Аджика з баклажанів і помідорів фото

Аджика приготовлена ​​з печених баклажанів, з пекучим перцем і часником. Рецепт простий. Овочі можна запікати в духовці або на вогні. Виходить ароматно і дуже смачно. Спробуйте! Перед запіканням, овочі обов'язково проколюємо. Перець готується швидше, ніж баклажани, тому його потрібно дістати з духовки раніше. Якщо перець великий і товстостінний, ...

Читати далі

Аджика з агрусу на зиму

Рецепт Аджика з агрусу на зиму фото

Простий рецепт аджики з агрусу на зиму - для вас! Виходить відмінна заготовка, - і з хлібом можна, і як соус до курки подавати, і як маринад для тієї ж птиці і м'яса використовувати! рекомендую! Хочу вам розповісти, як зробити аджику з агрусу на зиму. Чому з агрусу? Та тому що більш оригінального застосування агрусу я ще не зустрічала, а у мене й...

Читати далі

Варена аджика на зиму

Рецепт Варена аджика на зиму фото

Свіжа аджика - це дуже смачний і корисний продукт, але якщо хочете зберегти її на зиму, то не обійтися без варіння. Дивіться рецепт.Зварити аджику дуже просто: достатньо мати під рукою м'ясорубку або блендер. Всі овочі подрібніть, проваріть і закатати. Хай щастить! Перець болгарський - 1 кілограмПерець пекучий - 250 грамПомідор - 1, 5 кілограмаЧа...

Читати далі

Аджика з гострого перцю

Рецепт Аджика з гострого перцю фото

Ця аджика готується з солодкого болгарського перцю і гострого стручкового перцю. Закуска виходить досить гострою і пікантною. Аджику намазують на хліб або використовують як соус до різних м'ясних стравОдна з найкращих і пікантних закусок на святковий стіл - це аджика з гострого перцю в домашніх умовах. Аджика виходить дуже насиченою за рахунок со...

Читати далі

Аджика з помідорів без оцету

Рецепт Аджика з помідорів без оцету фото

Скільки рецептів аджики ви перепробували? упевнений, що дуже багато! Рекомендую спробувати саме цей рецепт. Аджика готується з помідорів з хріном, часником і гострим перцем. Прекрасна закуска! Вашій увазі пропонується простий рецепт приготування аджики з помідорів без оцту. Закуска виходить дійсно гострою і пікантною, завдяки наявності в ній перц...

Читати далі

Аджика з гарбуза

Рецепт Аджика з гарбуза фото

Аджика - гостра грузинська паста, яка більшості добре відома. Сьогодні я пропоную відійти від класичної рецептури і приготувати аджику на основі гарбуза.Докладніше, як приготувати аджику з гарбуза я розповім нижче. Гарбуз можна використовувати будь-яку, але краще вибирати сорти насиченого оранжевого кольору. Гострий перець підійде як стручковий, ...

Читати далі

Аджика з помідорів на зиму

Рецепт Аджика з помідорів на зиму фото

Зібрали врожай помідорів і не знаєте, що з ними робити? Заготовте аджику з помідорів на зиму, і взимку ви себе будете дякувати, подаючи таку аджику до самих різних страв.Аджика - геніальний винахід людства. Цей червоний соус універсальний, його можна подавати до чого завгодно, використовувати в приготуванні інших соусів і страв, в ньому можна мар...

Читати далі

Аджика з помідорів на зиму з варінням

Рецепт Аджика з помідорів на зиму з варінням фото

Аджику потрібно зварити, щоб вона довго зберігалася і не псувалася. Цю закуску подають охолодженою до м'яса і рибних страв.Подрібніть всі овочі за допомогою блендера або м'ясорубки. Варіть при слабкому кипінні заданий час. Розкладіть по стерильним баночках - і закатати. Хай щастить! Помідори - 2 кілограмаПерець гіркий (чилі) - 200 грамЧасник - 20...

Читати далі

Аджика свіжа

Рецепт Аджика свіжа фото

Немає нічого смачнішого, ніж аджика, приготована власноруч! ароматна, соковита, в міру гаряча і солодка закуска стане незамінною на будь-якому столі. Відкрив баночку в будь-який момент - і насолоджуєшся! Даний спосіб приготування аджики є дуже швидким, так як не потрібно нічого варити. Аджика готується фактично в сирому вигляді, а потім розкладає...

Читати далі

Аджика з помідорів і часнику на зиму

Рецепт Аджика з помідорів і часнику на зиму фото

Аджика з помідорів і часнику на зиму - це відмінний варіант цієї гострої закуски, яку запросто можна подавати до м'яса, рибі і гарячих страв. Готується просто, що теж важливо. Спробуємо? Ви можете сказати, що це не справжня аджика, що справжня готується без помідорів, але! Помідори пом'якшують гостроту і підсилюють смак цього чудового блюда. А ще...

Читати далі

Аджика з томатною пастою

Рецепт Аджика з томатною пастою фото

Цю аджику можна робити і з помідорами, і slivami, і з хріном, і з аличею, і навіть з яблуками. Насправді, головне не забути покласти перчик. Ось, як приготувати аджику з томатною пастою.Аджика - це така універсальна закуска, яка підійде як для простого обіду, так и для званого ужина. Будь-яке застілля буде відтінений цим оригінальним пекучим соус...

Читати далі

Аджика (класичний рецепт)

Рецепт Аджика (класичний рецепт) фото

Класичний варіант приготування аджики дуже простий, він полягав в перетирання на камені перцю з сіллю і часником. Закуска дуже гостра і ароматна, з великою кількістю зелені! дивіться! Я розповім, як приготувати аджики (класичний рецепт). В рецептуру входять тільки гіркий перець, часник, сіль і спеції. Так як закуска дуже гостра, то з часом в неї ...

Читати далі

Аджика «AMCA»

Рецепт Аджика «AMCA» фото

Хто одного разу пробував абхазьку аджику, той її не сплутає ні з чим. Ось і мені довелося скуштувати пікантною намазки. Я не втрималася і попросила рецепт. У довгий ящик відкладати не стала. Ділюся з вами! Готувати аджику можна як з зеленого, так і з червоного гострого перцю. Я поділилася спрощеним варіантом рецепта, бо справжню аджику "амца" пер...

Читати далі