Аджика з помідорів без оцету
(покроковий рецепт з фото)
Скільки рецептів аджики ви перепробували? упевнений, що дуже багато! Рекомендую спробувати саме цей рецепт. Аджика готується з помідорів з хріном, часником і гострим перцем. Прекрасна закуска!
Вашій увазі пропонується простий рецепт приготування аджики з помідорів без оцту. Закуска виходить дійсно гострою і пікантною, завдяки наявності в ній перцю і хрону. Томатну аджику зберігають в скляних баночках, в холодильнику або темному і прохолодному погребі. Хай щастить!
- Помідори - 1, 5 кілограма
- Часник - 30 грам
- Перець гострий - 1/2 штуки
- Хрін - 100 грам
- Сіль - 2 чайних ложки
Помідори ретельно промиваємо та нарізаємо шматочками. Хрін, перець і часник очищаємо.
Пропускаємо томати через м'ясорубку або подрібнюємо за допомогою блендера.
Додаємо в томатну масу сіль, ретельно перемішуємо. Таким же чином подрібнюємо часник, перець і хрін. Змішуємо до однорідної густої маси.
Розливаємо готову аджику по чистим скляних баночках.
Смачного!