Рецепт Аджика з помідорів без оцету фото

Аджика з помідорів без оцету
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Овочі , Помідор , Хрін
Вегетаріанське харчування , Рецепти сироїдіння
На полуденок
Аджика
Кількість порцій: 4
Час приготування: 35 хв.

Скільки рецептів аджики ви перепробували? упевнений, що дуже багато! Рекомендую спробувати саме цей рецепт. Аджика готується з помідорів з хріном, часником і гострим перцем. Прекрасна закуска!

Опис приготування:

Вашій увазі пропонується простий рецепт приготування аджики з помідорів без оцту. Закуска виходить дійсно гострою і пікантною, завдяки наявності в ній перцю і хрону. Томатну аджику зберігають в скляних баночках, в холодильнику або темному і прохолодному погребі. Хай щастить!

  • Помідори - 1, 5 кілограма
  • Часник - 30 грам
  • Перець гострий - 1/2 штуки
  • Хрін - 100 грам
  • Сіль - 2 чайних ложки
аджика з помідорів без оцту - фото крок 1
Помідори ретельно промиваємо та нарізаємо шматочками. Хрін, перець і часник очищаємо.
аджика з помідорів без оцту - фото крок 2
Пропускаємо томати через м'ясорубку або подрібнюємо за допомогою блендера.
аджика з помідорів без оцту - фото крок 3
Додаємо в томатну масу сіль, ретельно перемішуємо. Таким же чином подрібнюємо часник, перець і хрін. Змішуємо до однорідної густої маси.
аджика з помідорів без оцту - фото крок 4
Розливаємо готову аджику по чистим скляних баночках.
аджика з помідорів без оцту - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти