Рецепт Аджика без помідорів на зиму фото

Аджика без помідорів на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Болгарський перець
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На природу , Корисний обід , Легка вечеря , Романтична вечеря , Святковий обід
Заготовки , Аджика , Гостре
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Чудовий рецепт популярної зимової закуски, приготовленої виключно з болгарського перцю, часнику і спецій. Важливо відмітити, що тут відсутні помідори, проте виходить смачно!

Опис приготування:

Приготуємо аджику без помідорів на зиму в домашніх умовах. Закуска готується з незвичайного набору інгредієнтів в тому плані, що тут відсутні томати. Готову аджику зберігайте в скляних баночках, обов'язково в прохолодному місці, наприклад - в погребі чи коморі. Хай щастить!

  • Перець болгарський - 1, 5 кілограма
  • Перець гіркий - 400 грам
  • Часник - 300 грам
  • Оцет - 2 Ст. Ложки
  • Koriandr - 1 Ст. Ложка (насіння)
  • Кріп - 1 Ст. Ложка (насіння)
  • Хміль-сунелі - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 3 Ст. Ложки
аджика без помідорів на зиму - фото крок 1
Ретельно промийте овочі. Болгарський перець розрізати, видаліть у нього насіння з плодоніжками. Прокрутіть через м'ясорубку: перець болгарський і гострий, очищений часник і всі спеції.
аджика без помідорів на зиму - фото крок 2
Перекладіть аджику в каструлю. Встановіть ємність на повільний вогонь. Влийте оцет, додайте сіль. Доведіть масу до кипіння, помішуючи. Потім зніміть аджику з вогню.
аджика без помідорів на зиму - фото крок 3
Розлийте аджику по чистим скляним банкам. Банки закрийте кришками. Коли охолоне, зберігайте закуску в прохолодному місці. Смачного!

Схожі рецепти