Рецепт Аджика з помідорів на зиму з варінням фото

Аджика з помідорів на зиму з варінням
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Овочі, Помідор, Болгарський перець
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Заготовки, Аджика

Аджику потрібно зварити, щоб вона довго зберігалася і не псувалася. Цю закуску подають охолодженою до м'яса і рибних страв.

Подрібніть всі овочі за допомогою блендера або м'ясорубки. Варіть при слабкому кипінні заданий час. Розкладіть по стерильним баночках - і закатати. Хай щастить!

  • Помідори - 2 кілограма
  • Перець гіркий (чилі) - 200 грам
  • Часник - 200 грам
  • Перець болгарський - 900 грам
  • Зелень - 15 грам (будь-яка)
  • Олія соняшникова рафінована - 100 мілілітрів
  • Оцет 9% - 70 мілілітрів
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 1, 5 Ст. Ложки
аджика з помідорів на зиму з варінням - фото крок 1
Всі овочі слід вимити і підготувати.
аджика з помідорів на зиму з варінням - фото крок 2
Ріжемо перці (болгарська і гіркий). Хвостики відрізаємо і викидаємо.
аджика з помідорів на зиму з варінням - фото крок 3
Всі інгредієнти аджики потрібно перемолоти. Використовуйте для цього то, що є під рукою, блендер або електром'ясорубка підійде.
аджика з помідорів на зиму з варінням - фото крок 4
Доведіть овочі до кипіння. Зменшіть вогонь, і варіть під кришкою 35 хвилин.
аджика з помідорів на зиму з варінням - фото крок 5
Додайте масло, спеції, оцет, варіть ще 30 хвилин.
аджика з помідорів на зиму з варінням - фото крок 6
Готову аджику розкладіть по заздалегідь підготовлених баночках. Їх обов'язково простерилизуйте з кришками. Засукайте ключем.

Схожі рецепти