Рецепт Варена аджика на зиму фото

Варена аджика на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі, Помідор, Болгарський перець
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку
Заготовки, Аджика, Гостре

Свіжа аджика - це дуже смачний і корисний продукт, але якщо хочете зберегти її на зиму, то не обійтися без варіння. Дивіться рецепт.

Зварити аджику дуже просто: достатньо мати під рукою м'ясорубку або блендер. Всі овочі подрібніть, проваріть і закатати. Хай щастить!

  • Перець болгарський - 1 кілограм
  • Перець пекучий - 250 грам
  • Помідор - 1, 5 кілограма
  • Часник - 200 грам
  • Цукор - 2-3 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Оцет столовий 9% - 50 мілілітрів
  • Масло rafinirovannoe - 50 мілілітрів
  • Приправи - За смаком (перець чорний мелений, базилік, кріп і т.Д)
варена аджика на зиму - фото крок 1
Підготуйте все овочі: вимийте їх, видаліть насіння і хвостики, очистіть від шкірки.
варена аджика на зиму - фото крок 2
Поріжте перець зручними для подрібнення шматочками. Горький я залишила цілим, тільки відрізала хвостики.
варена аджика на зиму - фото крок 3
Подрібнюємо перець і часник.
варена аджика на зиму - фото крок 4
Подрібнюємо болгарський перець.
варена аджика на зиму - фото крок 5
Помідори пюріруем (можна пропустити через соковижималку).
варена аджика на зиму - фото крок 6
Поставте овочі варитися на слабкий вогонь, з моменту закипання варіть 35-40 хвилин.
варена аджика на зиму - фото крок 7
Приготуйте масло, оцет і спеції.
варена аджика на зиму - фото крок 8
Додайте їх в аджику і проваріть ще 10 хвилин.
варена аджика на зиму - фото крок 9
У стерильні баночки розкладіть готову аджику, закрийте стерильними кришками. Переверніть банки догори дном до повного охолодження. Готово!

Схожі рецепти