Рецепт Аджика варена з зелених помидорів на зиму фото

Аджика варена з зелених помидорів на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Помідор , Зелені помідори
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Аджика
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Перегортаючи сторінки старої кулінарної книги, натрапив на цікавий рецепт приготування"зеленої аджики" (або аджики із зелених помідорів). Закуска виходить дуже пікантній і гострої!

Опис приготування:

Дуже простий рецепт приготування аджики з зелених помідорів на зиму. Варити нічого не потрібно, всі овочі перекручуються в м'ясорубці і змішуються з цукром і сіллю. Потім аджика розкладається по стерилізованих банках і зберігається в холодильнику. Вже через тиждень ви зможете оцінити смак приготовленої закуски. Хай щастить!

  • Помідори зелені - 1, 5 кілограма
  • Корінь хрону - 150 грам
  • Часник - 130 грам
  • Перець пекучий - 2 штуки
  • Сіль - 50 грам
  • Цукор - 30 грам
  • Кріп - За смаком
аджика з зелених помідорів на зиму - фото крок 1
Ретельно промиваємо помідори, нарізаємо їх четвертинками. Корінь хрону і часник очищаємо і дрібно нарізаємо. Пекучий перець ріжемо кільцями, кріп промиваємо. Всі овочі подрібнюємо до однорідності за допомогою м'ясорубки або блендера.
аджика з зелених помідорів на зиму - фото крок 2
Додаємо сіль і цукор, ретельно все перемішуємо.
аджика з зелених помідорів на зиму - фото крок 3
Скляні баночки і кришки стерилізуємо в духовці 10 хвилин, температура 100 градусів.
аджика з зелених помідорів на зиму - фото крок 4
Аджику розкладаємо по банках і закриваємо кришками. Зберігаємо в прохолодному місці або в холодильнику.
аджика з зелених помідорів на зиму - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти