Аджика варена з зелених помидорів на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Перегортаючи сторінки старої кулінарної книги, натрапив на цікавий рецепт приготування "зеленої аджики" (або аджики із зелених помідорів). Закуска виходить дуже пікантній і гострої!
Дуже простий рецепт приготування аджики з зелених помідорів на зиму. Варити нічого не потрібно, всі овочі перекручуються в м'ясорубці і змішуються з цукром і сіллю. Потім аджика розкладається по стерилізованих банках і зберігається в холодильнику. Вже через тиждень ви зможете оцінити смак приготовленої закуски. Хай щастить!
- Помідори зелені - 1, 5 кілограма
- Корінь хрону - 150 грам
- Часник - 130 грам
- Перець пекучий - 2 штуки
- Сіль - 50 грам
- Цукор - 30 грам
- Кріп - За смаком
Ретельно промиваємо помідори, нарізаємо їх четвертинками. Корінь хрону і часник очищаємо і дрібно нарізаємо. Пекучий перець ріжемо кільцями, кріп промиваємо. Всі овочі подрібнюємо до однорідності за допомогою м'ясорубки або блендера.
Додаємо сіль і цукор, ретельно все перемішуємо.
Скляні баночки і кришки стерилізуємо в духовці 10 хвилин, температура 100 градусів.
Аджику розкладаємо по банках і закриваємо кришками. Зберігаємо в прохолодному місці або в холодильнику.
Смачного!