Рецепт Аджика з зелених помідорів фото

Аджика з зелених помідорів
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Помідор , Гострий перець , Болгарський перець , Зелені помідори
Вегетаріанське харчування
На обід
Аджика
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Є багато варіантів приготування аджики. Звичайно, не всі вони вдалі, але ось на рецепт з зеленими помідорами варто звернути увагу. & Quot; Зелена аджика& Quot; дуже ніжна і неймовірно смачна.

Опис приготування:

Це один з найпростіших рецептів приготування аджики з зелених помідорів. Пекучість закуски регулюється дуже просто: чим менше пекучого перцю, тим ніжніше виходить аджика. Готову закуску можна використовувати як соус до м'ясних страв або гарнірів. Хай щастить!

  • Помідори зелені - 1 кілограм
  • Перець гострий - 3 штуки
  • Яблука кислі - 250 грам
  • Перець солодкий зелений - 250 грам
  • Масло оливкове - 1/2 склянки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Оцет яблучний - 1 Ст. Ложка
  • Braai, петрушка, кріп - 3 пучка (по одному пучку кожної рослини)
  • Часник - 4 зубчики
  • Сіль - 1 Чайна ложка
аджика з зелених помідорів - фото крок 1
Томати ретельно промиваємо, розрізаємо на четвертинки і посипаємо сіллю. Відставляємо на кілька годин.
аджика з зелених помідорів - фото крок 2
Яблука і перець очищаємо від насіння і плодоніжок, складаємо в чашу блендера і перемелює до однорідності. Так само чинимо з томатами. Перекладаємо все в більшу ємність, і варимо на середньому вогні 30 хвилин. Потім перемелює в блендері зубчики часнику і зелень. Додаємо до томатів: часник, зелень, цукор, koriandr, сіль і оцет. Варимо ще 10 хвилин.
аджика з зелених помідорів - фото крок 3
Аджику розкладаємо по стерилізованим баночках, перевертаємо догори дном і укутуємо в ковдру до повного охолодження. Зберігаємо закуску в прохолодному місці. Смачного!

Схожі рецепти