Аджика з зелених помідорів
(покроковий рецепт з фото)
Є багато варіантів приготування аджики. Звичайно, не всі вони вдалі, але ось на рецепт з зеленими помідорами варто звернути увагу. & Quot; Зелена аджика& Quot; дуже ніжна і неймовірно смачна.
Це один з найпростіших рецептів приготування аджики з зелених помідорів. Пекучість закуски регулюється дуже просто: чим менше пекучого перцю, тим ніжніше виходить аджика. Готову закуску можна використовувати як соус до м'ясних страв або гарнірів. Хай щастить!
- Помідори зелені - 1 кілограм
- Перець гострий - 3 штуки
- Яблука кислі - 250 грам
- Перець солодкий зелений - 250 грам
- Масло оливкове - 1/2 склянки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Оцет яблучний - 1 Ст. Ложка
- Braai, петрушка, кріп - 3 пучка (по одному пучку кожної рослини)
- Часник - 4 зубчики
- Сіль - 1 Чайна ложка
Томати ретельно промиваємо, розрізаємо на четвертинки і посипаємо сіллю. Відставляємо на кілька годин.
Яблука і перець очищаємо від насіння і плодоніжок, складаємо в чашу блендера і перемелює до однорідності. Так само чинимо з томатами. Перекладаємо все в більшу ємність, і варимо на середньому вогні 30 хвилин. Потім перемелює в блендері зубчики часнику і зелень. Додаємо до томатів: часник, зелень, цукор, koriandr, сіль і оцет. Варимо ще 10 хвилин.
Аджику розкладаємо по стерилізованим баночках, перевертаємо догори дном і укутуємо в ковдру до повного охолодження. Зберігаємо закуску в прохолодному місці. Смачного!