Рецепт Аджика з зелених помідорів сира фото

Аджика з зелених помідорів сира
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Овочі , Помідор , Зелені помідори
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Аджика
Кількість порцій: 20-25
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пропоную вам дізнатися про те, як приготувати аджику з зелених помідорів. Таку закуску можливо зробити в літній і ранній осінній період, коли можна дістати дані томати. Зате їсти - весь рік!

Опис приготування:

Аджика, приготована за цим рецептом, буде гострою. Ви можете зменшити пропорції перцю і часнику, щоб було не так пекуче. Але в нашій родині люблять пекучий смак і додають аджику невеликими порціями до страв. Ще ми будемо нарізати помідори великими шматками, і таку заготовку можна вживати в якості салату взимку.

  • Помідори зелені - 3, 5 кілограма
  • Петрушка - 1 пучок
  • Кріп - 1 пучок
  • Солодкий перець - 500 грам
  • Червоний гострий перець - 200 грам
  • Часник - 300 грам
  • Помідор - 500 грам
  • Хміль-сунелі - 50 грам
  • Сіль - 150 грам
  • Рослинна олія - 50 грам
аджика з зелених помідорів сира - фото крок 1
Червоні помідори, гострий і солодкий перець помийте і перейдіть через м'ясорубку разом з очищеним часником. Потім додайте хмелі-сунелі, сіль, рослинна олія, все перемішайте.
аджика з зелених помідорів сира - фото крок 2
Зелені помідори помийте і наріжте четвертинками або половинками. Змішайте їх з заготівлею з попереднього кроку і поставте на вогонь до закипання, потім, помішуючи, Тушіте 20 хвилин.
аджика з зелених помідорів сира - фото крок 3
У майже готову аджику додайте нарізану зелень. Потім розкладіть готову закуску по підготовленим банкам і закатати. Пробуйте її після повного охолодження.

Схожі рецепти