Аджика з зелених помідорів сира
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам дізнатися про те, як приготувати аджику з зелених помідорів. Таку закуску можливо зробити в літній і ранній осінній період, коли можна дістати дані томати. Зате їсти - весь рік!
Аджика, приготована за цим рецептом, буде гострою. Ви можете зменшити пропорції перцю і часнику, щоб було не так пекуче. Але в нашій родині люблять пекучий смак і додають аджику невеликими порціями до страв. Ще ми будемо нарізати помідори великими шматками, і таку заготовку можна вживати в якості салату взимку.
- Помідори зелені - 3, 5 кілограма
- Петрушка - 1 пучок
- Кріп - 1 пучок
- Солодкий перець - 500 грам
- Червоний гострий перець - 200 грам
- Часник - 300 грам
- Помідор - 500 грам
- Хміль-сунелі - 50 грам
- Сіль - 150 грам
- Рослинна олія - 50 грам
Червоні помідори, гострий і солодкий перець помийте і перейдіть через м'ясорубку разом з очищеним часником. Потім додайте хмелі-сунелі, сіль, рослинна олія, все перемішайте.
Зелені помідори помийте і наріжте четвертинками або половинками. Змішайте їх з заготівлею з попереднього кроку і поставте на вогонь до закипання, потім, помішуючи, Тушіте 20 хвилин.
У майже готову аджику додайте нарізану зелень. Потім розкладіть готову закуску по підготовленим банкам і закатати. Пробуйте її після повного охолодження.