Аджика з хріном сира
(покроковий рецепт з фото)
Серед величезної кількості способів приготування аджики, кожна господиня зможе підібрати ідеальний для себе варіант і готувати цей чудовий гострий соус для своїх рідних і друзів.
Щоб надати аджике оригінальний смак, в неї додають різні спеції і приправи. У цьому рецепті хочу детально описати, як приготувати сиру аджику з хріном. Особливий смак цього соусу надає корінь хрону. При його подрібненні на м'ясорубку одягніть целофановий пакет, щоб не палило очі, і не текли сльози. Така аджика містить багато вітамінів, так як овочі залишаються сирими і не піддаються термічній обробці. Особливість цієї аджики в тому, що вона може зберігатися тільки в холодильнику і в щільно закритих банках. Сира аджика з хріном буде доречна і на звичайному вечері, і на святковому столі. Приготуйте і ви цей дуже корисний і смачний соус!
- Помідори - 1 кілограм
- Корінь хрону - 200 грам
- Часник - 200 грам
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 80 грам
- Перець солодкий - 5 штук
- Перець пекучий - 1 штука
- Оцет 9% - 80 мілілітрів