Рецепт Аджика з хріном і часником без варіння фото

Аджика з хріном і часником без варіння
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Абхазька кухня
Овочі , Помідор , Гострий перець , Хрін
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Аджика , Гірке
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Це гостра закуска, яка відмінно підходить до будь-якого гарніру. Аджика готується з декількох основних інгредієнтів: помідора, хрону і часнику. Її дуже просто приготувати.

Опис приготування:

Рецепт приготування аджики з хрону досить простий. Хрін і часник мають цілу низку цілющих властивостей. Це одні з найбільш затятих борців з простудними захворюваннями. В даному рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати аджику з хріном і часником без варіння.

  • Помідори - 1 кілограм
  • Хрін - 150 грам
  • Мелений чорний перець - 0, 25 чайних ложки
  • Часник - 1 штука
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 2-3 чайних ложок
аджика з хріном і часником без варіння - фото крок 1
Помийте і натріть помідори на великий тертці. Якщо у вас томати кислі, то за смаком покладіть цукор.
аджика з хріном і часником без варіння - фото крок 2
Натріть хрін і часник. Додайте їх до помідорів. Також додайте перець, цукор і сіль.
аджика з хріном і часником без варіння - фото крок 3
Тепер все перемішайте і поставте в холодильник. Після 40 хвилин подавайте готову аджику з хріном і часником без варіння на стіл.

Схожі рецепти