Аджика з хріном і часником без варіння
(покроковий рецепт з фото)
Це гостра закуска, яка відмінно підходить до будь-якого гарніру. Аджика готується з декількох основних інгредієнтів: помідора, хрону і часнику. Її дуже просто приготувати.
Рецепт приготування аджики з хрону досить простий. Хрін і часник мають цілу низку цілющих властивостей. Це одні з найбільш затятих борців з простудними захворюваннями. В даному рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати аджику з хріном і часником без варіння.
- Помідори - 1 кілограм
- Хрін - 150 грам
- Мелений чорний перець - 0, 25 чайних ложки
- Часник - 1 штука
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 2-3 чайних ложок
Помийте і натріть помідори на великий тертці. Якщо у вас томати кислі, то за смаком покладіть цукор.
Натріть хрін і часник. Додайте їх до помідорів. Також додайте перець, цукор і сіль.
Тепер все перемішайте і поставте в холодильник. Після 40 хвилин подавайте готову аджику з хріном і часником без варіння на стіл.